Single charter giver Lauda Air succes

En høj grad af fleksibilitet og etableringen af specielle pakkeløsninger, har dannet grundlag for denne trend. Lauda Air er et selskab i Austrian Airlines Group og står for koncernens charterflyvninger. Alle Austrians fly står til rådighed til chartertrafik og Lauda Air har årligt omkring 200 single charter flyvninger.

“Single charter vil sige, at kunden lejer flyet med tilhørende besætning til en speciel flyvning eller rundrejse. Flyet konfigureres til at imødekomme kundens ønsker. Det gælder flyvetider, og særlig catering mv.  En overliggende pakke rummer langt mere end blot ruten, overflyvningsrettigheder, tilpassede flyvetider etc. er en forudsætning for, at kunne lykkes med dette koncept. Det er især fodboldklubber og bilfabrikker, der benytter denne service og står for op til 75% af trafikken” forklarer Thomas Suritsch, adm. direktør for Lauda Air.

Større bilfabrikker i Tyskland, Frankrig og Spanien burger jævnligt single charter til deres forhandlermøder og bilpræsentationer. Også en række af Østrigs store banker hører til blandt de faste kunder.

Blandt fodboldklubberne, der charter hos Lauda Air er FC Barcelona, der har brugt selskabet til særlige rejser til Mexico og Østasien. Det tyske bundesliga-hold Werder Bremen benyttede Lauda Air til sine europæiske fodboldrejser i forbindelse med Champions League.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.