Star Tour aflyser 1200 pladser til Tyrkiet

Star Tour har besluttet at aflyse 1.200 pladser på to fly fra påske til begyndelsen af juni til Tyrkiet. Egypten og Agadir i Marokko er opgivet i vinter, men Star Tour satser på Hurghada i Egypten i sommerprogrammet.

“Salget til Tyrkiet kører i øjeblikket på halv kraft. Det skyldes Muhammed tegningerne, som har en afsmittende effekt på Tyrkiet. Derfor har vi besluttet, at konsolidere nogle afgange i begyndelsen af sæsonen, så to fly fra København via Billund til Tyrkiet bliver aflyst fra påske til begyndelsen af juni. Det er omkring 1.200 pladser Star Tour aflyser,” siger Stig Elling, Star Tour, til Stand By.

“Det er ulogisk, at det går ud over Tyrkiet, og vi tror også på at når der kommer lidt fred og ro, vil rejserne til Tyrkiet gå helt normalt igen. I sommer har Star Tour syv fly om ugen til Tyrkiet, og jeg tror på at vi vil indhente det tabte og gennemføre sæsonen som planlagt,” siger Stig Elling.

“Fugleinfluenzaen har også spillet en vis rolle. Men nu er fugleinfluenzaen blevet dansk, fordi den enten er i Danmark eller tæt på Danmark. Så nu vil danskerne få et forhold til fugleinfluenza, som betyder at folk ikke vil afholde sig fra at rejse og “skade” charterbranchen,” mener Stig Elling.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.