6.000 danskere på vandreferie

vandreferie”Jo mere travl vores hverdag bliver, jo mere fristende bliver det at tage på vandreferie i naturen. Frisk luft og motion er den bedst tænkelige kur, og det tiltrækker flere og flere”, siger pressechef i Star Tour, Nikolai Johnsen.

Som et resultat har Star Tours Tema Rejser udviklet 11 nye vandreferier til Sicilien, Nordirland, Østrig og græske Zakynthos.

Tema Rejser har oprettet vandreruter i tre sværhedsgrader. Det er nemlig især nordmændene, der løber fra danskerne: ”Mens nordmændene oftest vælger de mest udfordrende ruter i kategori 3, tager danskerne hellere kategori 1”, siger Nikolai Johnsen. Mens 53% af nordmændene tager den sværeste kategori er tallet kun 24% for danskerne.

I alt har Tema Rejser 34 vandreferier på programmet. Top-5 over mest populære vandreferier ifølge Tema Rejser: 1. Kreta, 2. Sicilien, 3. Piemonte, Italien, 4. Split, Kroatien og 5. Mallorca.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.