60.000 på ferie med fly i uge 42

efterårsferieSkolernes efterårsferie betyder, at tusindvis af danskere, især familier med skolebørn, pakker kufferter i disse dage. Ca. 60.000 skal nemlig på storbyferie eller charterferie i uge 42.

”Det er selvfølgelig næsten udelukkende familier med skolebørn, der rejser i uge 42. De går efter gode hoteller og mange har valgt all inclusive. Hos Star Tour er Tyrkiet årets vinder, fordi man får meget for pengene her. Vi har stort set alt udsolgt med afgang fra København, men har en lille smule tilbage fra Billund og Aalborg”, siger salgsdirektør Stig Elling.

Top 5 (Star Tour kunder) i uge 42: 1 Tyrkiet, 2 Kreta, 3 Rhodos, 4 Mallorca og 5 Gran Canaria.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.