Løs konflikten

“Vore kunder skal ikke være gidsler. Vi har sagt til Sterlings ledelse, at de skal få bragt situationen under kontrol, og vi har tillid til at det sker. Udbryder der alligevel en strejke hos Sterling 8. september, arbejder vi med en plan B med andre flymuligheder, så vore kunder kan komme frem og tilbage på ferie. De skal ikke have deres ferie ødelagt,” siger Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour.

Han er bekymret for, om en eventuel strejke hos Sterling varslet til 8. september vil træde i kraft.

“Jeg husker en strejke hos Maersk Air for nogle år siden, som gik ud over vore kunder. Det vil vi ikke stå model til en gang mere. Vores gæster skal ikke i klemme,” siger Stig Elling.

Han skønner, at Star Tour fra 8. september og en uge frem har omkring 4.000 – 5.000 kunder med Sterling fra København og Billund.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.