Star Tour overtager konkurs-kunder

To rejsebureauer er gået konkurs på bare en uge. Joy Travel og Dinos Rejser har begge drejet nøglen om, og tilbage står flere tusinde danskere, der skulle have rejst på ferie med selskaberne.

Nu har de mulighed for at bytte deres billet til en rejse med Star Tour. I øjeblikket har Star Tour travlt med at skaffe pladser og rejser til efterårsferien, da mange kunder fra de to krakkede selskaber skulle have været af sted i den uge.

Indtil videre har 1500 fået ændret deres rejse.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.