Direkte til Phuket fra Aalborg og Billund

Det er charterarrangøren MyTravel, der i samarbejde  med Star Tour deler et fly med med MyTravel Airways, som vil flyve via Sharjah i Mellemøsten til Phuket.

Første afrejse er fra Billund den 2. november, mens det første fly letter fra Aalborg den 15. november.  I første omgang har de store charterarrangører besluttet at afprøve flyvningerne fra Vestdanmark i ydersæsonerne, november og marts-april. 

“Hvis det viser sig, at vi får succes med de direkte afgange, vil vi naturligvis gentage det i større målestok” siger Stig Elling fra Star Tour.

Han suppleres af Jan Vendelbo fra MyTravel: “Selv om afstandene i Danmark er beskedne, er det selvfølgelig lettere at flyve fra Billund eller Aalborg end at skulle til København, hvorfra de fleste oversøiske fly afgår. I stedet for at sende op mod 1.500 jyder frem og tilbage til hovedstaden, vil nogle afgange gå direkte til Phuket fra Billund og Aalborg -”  

Ud over afgangene til efteråret vil jyderne kunne flyve direkte til Phuket fra Billund den 28. marts 2007 og den 4. april samme år fra Aalborg. Gæsterne bliver naturligvis også sat af i de to jyske lufthavne efter 14 dages ferie på Phuket.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.