Charterbranchen ramt af lørdagsjul


Som bekendt falder juleaften i år på en lørdag, og for rejsearrangørerne betyder det, at færre rejser på charterferie. Lørdag er traditionelt dagen, hvor der er afgang på mange charterfly, men danskerne vil ikke rejse på ferie på selveste juleaften.
”Julen falder i år rigtig uheldigt for os, og vi har derfor ufrivilligt sat mange rejser ned med mindst en tredjedel,” siger salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling, til Berlingske Tidende. Samlet set står charterbranchen med 3.000 rejser, som skal sælges på tilbud, og det vil medføre et tab på godt fire og en halv millioner kroner på julerejserne.
(Berlingske 24.11.2005)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.