DFDS Seaways styrker Bergen-Newcastle

29. maj indsætter DFDS Seaways et nyt skib mellem Vestlandet i Norge og engelske Newcastle. Det er m.s. Queen of Scandinavia, der i dag sejler på Amsterdam-Newcastle, som erstatter m.s. Princess of Norway. Queen of Scandinavia har flere Commodore kahytter, bedre møde- og konferencefaciliteter og en højere sejlfart.

Når Queen of Scandinavia i maj indsættes på ruten Bergen-Haugesund-Stavanger-Newcastle, sker det for at optimere rutens tilbud i forhold til efterspørgslen. Det nye skib er kun lidt større end m.s. Princess of Norway, men har 52 Commodore kahytter, 14 møderum og et stort auditorium. Netop efterspørgslen på Commodore kahytter og mødefaciliteter er stor på ruten Bergen-Newcastle.
 
Skibet blev bygget i 1981. I 2006 gennemgik det en omfattende modernisering.

Princess of Norway indsættes på ruten mellem Amsterdam og Newcastle. Det blev renoveret for 50 millioner kroner i fjor.
 
”Fragtbehovet på Amsterdam-Newcastle-ruten er meget stort”, fortæller koncerndirektør i DFDS Seaways, Søren Jespersen. ”Da Princess og Norway har en betydelig større fragtkapacitet end Queen of Scandinavia, optimerer vi på én og samme tid begge Newcastle-ruters tilbud i forhold til efterspørgslen”, slutter han.

Skrevet af