Team Benns starter anti-stressrejser

Team Benns i Holstebro, starter som de første i Danmark deciderede anti-stressrejser.

Rejserne starter med besøg hos den stressramte på virksomheden eller kontoret. Derefter rejser den stressramte til nære rejsemål eller mere fjerne rejsemål med en konsulent på sidelinjen.

“De nære rejsemål kan være et kurhotel rimeligt afsondret i Østrig, Ungarn eller De Baltiske lande, og fjerne destinationer, som en caribisk ø, f. eks. St. Lucia, eller Thailand. Minimumsophold vil være en uge til 14 dage, afhængig af behovet. Stresspersonen kan være alene eller i en gruppe. Vi vil henvende os fra mellemledere til direktionen eller folk med spidskompetence, hvor virksomheden har en markant interesse i at bevare medarbejdere i den position han eller hun har,” siger Allan Qvist, administrerende direktør, Team Benns med hovedkontor i Holstebro, til bladet Business Traveller.

Allan Qvist regner med at omkring 1.000 kunder vil benytte tilbuddet det første år. Det koster fra 35.000 at få to – tre dage med en stresskonsulent og en uge på en nær rejsedestination. Det dyreste tilbud vil koste flere hundrede tusinde kroner.

“For en stor virksomhed hvor lederen er på vej til at gå ned på grund af stress, vil man ikke spørge om prisen. Det er slet ikke et emne. Vi vil ikke bruge læger og psykologer. Hele ideen er at lave noget, som ikke har medicinsk indfaldsvinkel. De stresskonsulenter vi bruger er eksterne konsulenter, som ved noget om strategi og ledelse, og som har skrevet afhandlinger og bøger, og ved meget om stress,” siger Allan Qvist til Business Traveller.

Skrevet af