Thailand tilbage på sporet

”Salget til Thailand har været længe om at komme i gang. Det har ligget bagefter salget sidste år. Men netop i øjeblikket er vi ved at komme op, så vi nu ligger på samme niveau som sidste år. Det vil sige, at vi har solgt omkring 55 procent af alle vinterens rejser til Thailand. Vi har ikke gjort noget særligt for at få salget i gang. Jeg tror simpelthen at folk er ved at lægge begivenhederne sidste år i Thailand bag sig.”
Sådan siger Birthe Madsen, direktør, Star Tour. Hun kan i år konstatere en øget interesse for at tage på oversøisk ferie. Udbuddet af oversøisk ferie er det største i Star Tours historie.
De fem største destinationer for Star Tour er 1. Phuket, 2, Goa, Bangkok, Natal i Brasilien og Cancun i Mexico. Tre af stederne med charterfly. Det er Thailand, Goa og Brasilien. Resten med rutefly.
”Jeg tror meget på Goa, som et alternativ til Thailand. Flyvetiden er med lidt over syv timer kortere, hvilket er en fordel for børnefamilier. Strandene er flotte, prisniveauet lavt, og der er ikke så store koncentrationer af skandinaver. Vi er gået frem og frem på Goa og det tror jeg fortsætter. Bali ligger stabilt. Vietnam tror jeg ikke så meget på. Det er en lang flyvetur og infrastrukturen er dårlig. Cambodja kommer vi ikke til, og Burma holder vi os væk fra. I Malaysia har vi Langkawi, men det sælger ikke så stærkt. Så tror jeg mere på en fornyet interesse for Caribien. F. eks. de øer vi har haft før Barbados og Tobago samt Margarita, som vores svenske selskab flyver til,” siger Birthe Madsen.

Skrevet af