Austrian sætter rekord i passagertal


En nyligt offentliggjort statistik fra AEA (Association of European Airlines) viser, at Austrians punktlighed sidste år voksede med næsten tre pct. til 84,8 %. Det placerer selskabet helt i toppen blandt Europas mest præcise ruteflyselskaber.

”Som netværksselskab med mange hundrede flyforbindelser hver eneste dag via Wiens lufthavn, er pålidelighed og punktlighed et ”must” for Austrian. For størstedelen af vores passagerer er deres slutdestination ikke Wien, men én af vores mange destinationer i Central- og Østeuropa, Mellemøsten eller Fjernøsten. Derfor er det vigtigt, at de kan regne med os,” siger chef for Austrian i Danmark, Morten Balk.

Sidste år satte Austrian ny passagerrekord. 10,8 mio. passagerer fløj med Austrian hvilket er en stigning på 7.1% i forhold til 2005. Belægningen var rekordhøj med 74,5% solgte flysæder.

Til maj tilføjer Austrian en ny oversøisk destination, Chicago, der beflyves 6 gange ugentligt. I samme måned bliver bulgarske Burgas ny Europæisk destination med 3 ugentlige afgange. Dermed nærmer flyselskabet sig 50 destinationer i Central- og Østeuropa.

Skrevet af