DFDS Seaways får Baresso barer

Bake´n Coffee vil løbende blive skiftet ud med Baresso Coffee kaffebarer. Det første skib, der får en Baresso Coffee bar, er Oslobåden Crown og Scandinavia. Den nye kaffebar er klar til juni. Rutens andet skib, Pearl of Scandinavia, åbner en Baresso Coffee bar i september. I 2008 kommer turen til ruterne Amsterdam-Newcastle og Bergen-Newcastle.

Baresso Coffee har 20 koncept-kaffebarer i København, Odense, Århus, Aalborg og på Færøerne. Alene i København findes 10 Baresso Coffee barer.. Alle medarbejdere i Baresso barerne på DFDS Seaways’ skibe får specialuddannelse.

”Udskiftningen af Bake´n Coffee med Baresso Coffee er led i en opgradering af det gastronomiske tilbud om bord på vores skibe”, forklarer koncerndirektør Søren Jespersen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.