Charterbranchen brænder inde med rejser de næste to uger

Rejserne sælges helt ned til halv pris. Der er mange tusinde kroner at spare for de forbrugere, der kan rejse de næste par uger. Årsagen til det ufrivillige rejseudsalg er VM i fodbold kombineret med strålende dansk sol.

”Der er dømt VM i Danmark, og rigtig mange sidder klinet til skærmen i disse dage. Det dejlige vejr inspirerer heller ikke til rejseaktivitet, det mærker vi tydeligt,” fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Danskernes rejselyst er ellers stor her i sommer. Otte ud af ti rejser i skolernes sommerferie er solgt, og niveauet ligger som sidste sommers rekord.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.