Hotel Koldingfjord fra fjordsiden. (Foto: Hotel Koldingfjord)

Årets konferencehotel tager atter imod gæster

Hotel Koldingfjord er klar til atter at slå dørene op for gæsterne. Hotellet har fået nye badeværelser og gulvtæpper, og konferencesalene er tilpasset både virtuelle og fysiske møder.

Hotel Koldingfjord, der i april blev kåret som årets konferencehotel af Danske Konferencecentre, åbner atter for gæster mandag den 3. august, og der bliver dermed første gang siden nedlukningen den 18. marts, at hotellet vil tage imod gæster.

Ledelsen har dog ikke siddet med hænderne i skødet under nedlukningen af hotellet, hvor 78 medarbejdere samtidig blev hjemsendt med lønkompensation.

Der er blevet investeret 25 millioner kroner i hotellets fremtid, idet 110 badeværelser er blevet renoveret, ligesom der er lagt 6.500 kvadratmeter nye gulvtæpper på. Endelig får tre af Hotel Koldingfjords ejendomme nye danske tegl på tagene. Så i stedet for summen af liv fra hotelgæsterne, er det håndværkere, der har haft deres faste gang i bygningerne.

Tror på fremtiden
De smukke bygninger fra 1911, der tidligere har fungeret som sanatorium for tuberkuloseramte børn, blev i 1987 opkøbt af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer (PKA), og den 1. maj 1990 åbnede Hotel Koldingfjord som hotel- og konferencecenter.

“Vi har et fantastisk bagland, der tror på Hotel Koldingfjord. Derfor har vi været i stand til at bruge coronapausen til at toptune hotellet og medarbejderne til de kommende år,” siger Peder J. Madsen.

Udover nye badeværelser og tæpper samt nyt tegl, har Hotel Koldingfjord også været forudseende i forhold til de kommende år, hvor det forventes, at coronavirus kan blive en del af hverdagen, hvorfor møder og konferencer kan blive en blanding af fysiske og virtuelle møder. Derfor har man investeret i opgradering af AV-udstyr i konferencesalene, så alle kan være med til møderne – virtuelt eller fysisk.

“Vi investerer stort, og det er da nervepirrende. Men selv om tiderne er vanskelige, skal mennesker mødes og udveksle erfaringer, få nye idéer og være kreative sammen. Vores opgave er at sikre de bedst mulige rammer, så virksomhederne vælger os, når de planlægger møder og seminarer,” lyder det fra hoteldirektøren.

 

Relaterede artikler:

Gæsterne kårer Danmarks bedste konferencecenter

En nat i Obamas og Løkkes seng

15 timer med Barack Obama på Koldingfjord