Havneidyl på Lesbos. Foto: Århus Charter.

Århus Charter udvider igen fra Aalborg

Efterspurgt græsk feriemål får Århus Charter til igen at bringe en nyhed Aalborg Lufthavn.

Det drejer sig om det populære græske rejsemål Lesbos, hvortil der bliver fem direkte flyvninger på søndage i juli. Dette sker oven i, at charterselskabet for en måned siden kunne meddele, at man ville udvide med de klassiske rejsemål Kreta, Rhodos i Grækenland og Side i Tyrkiet.

”Vi har lyttet til vores nordjyske gæster, og er glade for, at det er lykkedes os at kunne udbyde de ønskede rejser fra Nordjylland og ser frem til igen at øge vores engagement i Aalborg Lufthavn med det meget efterspurgte Molivos på Lesbos”, siger Bureauchef Henrik G. Jensen hos Århus Charter.

Malerisk feriemål
”Der er i øjeblikket meget stor travlhed med bestilling af sommerrejser til 2018. Vi ser en stigende tendens til, at vores gæster ønsker at sikre sommerferien i god tid. Mange af vores gæster nåede ikke at få plads på den ønskede rejse sidste år, og vi er derfor glade for, at vi kan tilbyde endnu en flot sommernyhed i juli direkte fra Aalborg Lufthavn”.

Molivos er en malerisk by med kuperede, brostensbelagte gader, beliggende på en bjergside om en gammel fæstning, der pryder toppen af byen. Byen er med på UNESCO’s verdensarvsliste, som særlig bevaringsværdig by.

Lesbos er kendt for sin produktion af oliven og ouzo, og på enhver taverna findes et bredt udvalg af ouzo fra et af øens 21 ouzodestillerier. På havnen findes hyggelige tavernaer med skøn græsk mad, flot dekorerede facader og et stemningsfuldt folkeliv, skøn udsigt til havet og de mange farverige fiskerbåde. Herfra kan man om aftenen nyde synet af en fortryllende og oplyst Molivos by.

De fem direkte afgange til Lesbos ligger om søndagen fra den 1. juli og måneden ud.

Århus Charter fra Aarhus Lufthavn

Århus Charter flytter til lystbådehavn

Danske turister i overtal på Lesbos