Steen Broby runder 70 år den 27. februar.

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Steen Broby stammer fra østjyske Rask Mølle, hvor hans far var lokalredaktør for Horsens Folkeblad. Han tog en Højere Handelseksamen fra handelsgymnasiet i Horsens, hvor han i øvrigt på Restaurant Heimdal vandt Horsensmesterskabet i ”pigtråd” med sin el-bas.

Han blev uddannet tjener på Hotel Australia i Vejle (i dag et CabInn-hotel) og blot tre år senere blev han direktør for Hotel Hilltop i Skive. Efterfølgende har Steen Broby været hoteldirektør på Hotel Frederik d. 6. i Odense og i 26 år på Comwell Klarskovgaard ved Korsør. Senest var han regionsdirektør for Comwells tre hoteller på Vestsjælland, Klarskovgaard, Grand Park og Sorø, og projektchef for Comwell-koncernen.

Mange tillidsposter
Steen Broby har beklædt flere større tillidsposter, blandt andet har han været amtsformand for hotel- og restaurationserhvervet i daværende Viborg Amt og Fyns Amt, formand for Odense Turistforening, medstifter af Turismens Fællesråd, medstifter og mangeårig formand for Danske Konferencecentre, formand for den skandinaviske del af International Association of Conference Centres (IACC) og vicepræsident for IACC Global, en interesseorganisation for konferencecentre verden over.

Steen Broby og hans hustru, Anet bor nu i Ågerup udenfor Roskilde, hvorfra han driver sin rådgivningsvirksomhed, der hjælper ledere til at opnå endnu bedre resultater. Fritiden bliver blandt andet anvendt til – sammen med andre lokale kræfter – at udvikle et nyt netværk for små og mellemstore virksomheder i flere landsbyer nordøst for Roskilde. Men der er også tid til golf i Hedeland Golfklub.

Steen Broby oplyser, at der ikke er nogen reception i forbindelse med hans 70 års fødselsdag tirsdag i næste uge, den 27. februar.

 

Relaterede artikler:

Digitalisering øger behov for personlig service

Comwell vil øge i Danmark

Comwell Sorø får ny hotelchef

x

Læs Også

Første kvinde som formand for de berejste

På generalforsamlingen i De Berejstes Klub kom der en delvis ny bestyrelse – herunder ny formand, en 37-årig kvinde. ”Andre køber fladskærme, jeg køber flybilletter,” siger hun.

Stor hotelkæde klar med ny salgsdirektør i Danmark

Radisson Hotel Group har sat navn på sin nye Country Director of Sales for Danmark, Island og Malmø. Han er hentet hos norske Nordic Choice Hotels i Danmark og havde tidligere topjob på daværende Hilton Copenhagen Airport.

Klar med direktør til nyt luksushotel

I 2020 åbner Nordic Choice Hotels fornemt hotel i det tidligere centralposthus ved Tivoli i København. Kæden har netop ansat 51-årig dansker som direktør.

Kendt luftfartsprofil til VisitDenmark

Tidligere ruteudviklingsdirektør i Københavns Lufthavn tiltræder som ny markedschef for Norge og Sverige i VisitDenmark. Han kommer fra en direktørstilling i Swedia Airports.

Hindsgavl-direktør træder ind i HORESTAs bestyrelse

Uffe Høeg Johansen bliver nyt medlem i HORESTAs bestyrelse, hvor han afløser Christoffer Knuth fra Knuthenborg Safaripark.

10 års kulturrevolution forandrede Scandic

Scandic blev i 2017 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads, og det skyldes ikke mindst målrettet arbejde fra adm. direktør Jens Mathiesen, der 1. juni kan fejre 10 års jubilæum.