Comwell vil øge i Danmark

Comwell Kellers Park ved Vejle fjord er et af den danske kædes hotel- og konferencecentre i Danmark.

HOTELLER: Den danske kæde af hoteller og konferencecentre har netop oplyst om sit første hotel i København – men det stopper ikke her, siger koncernchefen.

”Vi leder efter steder til nye hoteller i større danske byer, men vi tænker os godt om. Det er ikke antallet af hoteller, der er det vigtige, men at de ligger de rigtige steder,” siger Comwells koncernchef, Peter Schelde, til standby.dk

Udtalelsen kommer i kølvandet på, at Comwell netop har meddelt, at man i samarbejde med danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab, Keva, for over en halv milliard kroner vil opføre hotel i Københavns Nordhavn. Comwell skal stå for driften af hotellet der åbner i 2020 med blandt andet 493 værelser og 18 mødelokaler. Det nye hotel får 150 arbejdspladser – i forvejen er Comwell arbejdsplads for cirka 1.500.

”Dermed er vi to steder i hovedstaden, da vi jo også driver Comwell Conference Center ved Bella Center, men nej, vi har ikke aktuelle planer om flere hoteller i Storkøbenhavn,” siger Peter Schelde og tilføjer: ”Til gengæld udvider vi atter Comwell Holte nord for København. Det åbnede med 88 værelser, siden blev der bygget til så vi nu har 113 – men vi har brug for mere kapacitet og skal i gang med at bygge så vi kommer op på 150 værelser. Årsagen er, at det er et rigtig godt område med mange erhvervsvirksomheder som efterspørger vores produkt.”

Peter Schelde.

Comwell, der har over en halv million overnattende gæster om året, har i Danmark foreløbig 17 hoteller samt tre ‘venues’. Ud over Comwell Conference Center ved Bella Center også i Aarhus Comwell oplevelseshuset Smedien og DSBs gamle værkstedsbygning, der i dag er eventstedet Centralværkstedet. Begge ligger tæt på hotellet Comwell Aarhus.

Milliardomsætning
Selve Comwell-koncernen omsætter for knap en milliard kroner om året.

”Møde- og hotelmarkedet er generelt godt, det tror jeg de fleste er enige i, men vi ser navnlig væksten i København og Aarhus, mens udviklingen i de mindre byer er mere status quo,” siger Peter Schelde.

Comwell modtog i foråret Det Økologiske Spisemærke i bronze for indenfor et år at levere op til 60 pct. økologiske måltider. ”Vi er glade for at vi har gjort meget ud af økologisk mad og drikke i vores restauranter og spisesteder. I dag er 30-60 procent er al mad og drikke hos os økologisk”.

Relaterede artikler:

Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien

Comwell øger miljøfokus

Stort Aarhus-hotel skifter direktør