Hotelchef Ninna Stæhr. Foto Comwell.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.

Ninna Stæhr har tidligere været restaurantchef på Comwell Hvide Hus Aalborg og kommer senest fra et job som hotelchef på Himmerland Golf og Spa Resort.

Hun er et kendt ansigt i både restaurations- og hotelbranchen. Hun er uddannet tjener og oplevelsesøkonom og har siden taget en HD i Organisation og Ledelse. I 2007 tiltrådte hun som restaurantchef på Restaurant SULT i København og siden på Tisvilde Bistro og Comwell Hvide Hus Aalborg. I 2016 blev hun udnævnt til hotelchef for Himmerland Golf og Spa Resort.

Aktiv i Aalborg
Da Ninna Stæhr var ansat på Comwell Hvide Hus Aalborg i 2014-2016, var hun med til den store ombygning af hotellet men og til at skabe et stærkt madkoncept, der stadig kendetegner Comwell Hotels. De erfaringer kommer til gavn for Comwell Sorø, der har egen vinmark og driver Restaurant Solaris med fokus på økologiske og lokale råvarer.

“Comwell Sorø kan noget helt specielt og rummer en smuk og historisk sjæl. Den sjæl skal endnu mere frem i lyset og være med til at skabe den gode historie om stedet sammen med nye tiltag. Jeg tager imod udfordringen med gå-på-mod, vilje og styrke til at bidrage til et godt lokalt og regionalt samarbejde. Det fortjener både hotel og medarbejderne, som har været en del af huset i mange,” siger Ninna Stæhr.

Hun bor i Løgstør i Nordjylland og jagter i fritiden ’gode oplevelser’ med gastronomi og vine – hvis altså ikke lige hun er ude at løbe eller til Fitness.

Ninna Stæhr tiltræder som hotelchef den 1. februar 2018 og overtager stillingen efter Christina Torp, der skal være hoteldirektør for Strandhotellet Blokhus.

Relaterede artikler:

Comwell vil øge i Danmark

Comwell får første hotel i København

Årets Økopris til Comwell