Apollo i bæredygtige T-shirts til Ferie for Alle

Med 39 medarbejdere i bæredygtige T-shirts bliver det store charterrejsebureau Apollo first mover blandt udstillerne under weekendens kæmpemæssige Ferie for Alle i Messecenter Herning.

”Vi ved godt, at vi ikke ligefrem sælger et bæredygtigt produkt. For det vil rejser aldrig være. Men når nu danskerne rejser tit og ofte, vil vi gerne med et glimt i øjet, opfordre til, at de gør det med så meget omtanke som muligt – for eksempel overfor verdenshavene og naturen generelt.”

Det siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo Rejser i Danmark. Ifølge Glenn Bisgaard er Apollo eneste nordiske turoperatør som er Travelife certificerede. ”Vi er stolte af at ligge i den øvre del af skalaen, når det handler om bæredygtighed inden for rejsebranchen,” siger han.

Af samme årsag benytter Apollo, Danmarks næststørste charterarrangør efter Spies, dette års Ferie for Alle i denne weekend i Messecenter Herning til at opfordre til mere bæredygtighed og mere eftertænksomhed, når man rejser ud i verden.

”Det kan ikke komme bag på nogen, at turisme ikke altid er lige godt for miljøet. Det er da også muligt at rejse mere bevidst og bæredygtigt og dermed at passe på den kultur og natur, man omgiver sig med på rejsen,” siger Glenn Bisgaard og fortsætter:

”Netop det vil Apollo benytte sin stemme til ved at slå et slag for bæredygtighed når vi møder de rejselystne ved dette års Ferie for Alle.”

I samarbejde med den lille danske iværksættervirksomhed Hjemhavn opforer Apollo messegæsterne til omtanke, mere bæredygtighed og hensyntagen til miljø og verdenshavene. Det sker blandt andet på ryggen af samtlige 39 Apollo-ferieeksperter, som gæsterne kan møde på Apollos messestande i Hal M i Messecenter Herning.

Alle Apollos medarbejdere vil være klædt i t-shirts med slogans som ”Make Oceans Clean Again”, ”Life is a Beach” og ”I Need Vitamin Sea” på Ferie for alle.

Glenn Bisgaard oplyser til STANDBY.dk, at det endnu ikke vides, om Apollo vil sælge sine T-shirts under weekendens feriemesse.

Giver tilbage til havene
Bag T-shirtsene med de fine budskaber, som Apollo iklæder sig til Ferie for Alle, står den lille danske virksomhed Hjemhavn, som er inspireret af netop havet, og som donerer fem procent af deres omsætning til Plastic Change, der blandt andet arbejder for at mindske mængden af plastik i verdenshavene, oplyser Apollo.

Apollos personale på Ferie for Alle vil derfor være klædt i håndtrykte t-shirts i økologisk bomuld med Fairwear- certificering og med certificeret tryk af vandbaserede farver.

Kæmpe anerkendelse
“Det er en kæmpe anerkendelse for en lille iværksættervirksomhed som vores, at Apollo har valgt os som leverandør til beklædningen til messen. Det er den alternative vej, men det er også den rigtige vej, hvis man vil sende et signal, der skal give mening.

Vi har ikke et stort produktionsapparat, der sviner, vi trykker alt i hånden på gammeldags manér og med nogle af de mest miljørigtige materialer, og så giver vi tilbage til de have, der har givet os så meget,” siger Søren Märcher fra Hjemhavn i pressemeddelelsen.

Apollo TV sender fra Herning
Ikke alle rejseselskaber har egen tv-kanal. Men for nylig lancerede Apollo sit Apollo TV, en blanding af underholdning, interviews med spændende gæster, indblik i rejsetendenser og generel inspiration.

I forbindelse med rejsemessen Ferie for Alle sender Apollo live fra messen fredag og lørdag. Apollo TV kan ses live via blandt andet Apollos Facebook, som for nyligt rundede 200.000 følgere.

I forbindelse med Ferie for Alle flytter Apollo TV studiet fra Amager til Herning, når Apollo TV sender live fra rejsemessen fredag og lørdag klokken 11 til 12 og klokken 13 til 14.

Relaterede artikler:

Over 1.100 udstillere klar til Ferie for Alle

Charterrekord trods dansk hedebølge

Bravo Tours lander stor aftale med Norwegian