Den norske frisørkæde Cutters rykker indenfor en måneds tid ind i Københavns Lufthavn. Foto: Cutters.no

Atter frisør i Københavns Lufthavn

Efter mange års fravær kommer der midt i august atter frisørsalon i lufthavnen – klipningerne tager 15 minutter og koster 299 kroner.

Den norske frisørkæde Cutters er på vej til Københavns Lufthavn, der i mange år ikke har haft tilbud om klipning til sine passagerer. Cutters åbnede tidligere på året salon i Oslo Lufthavn som den eneste frisørsalon i en norsk lufthavn.

Konceptet er enkelt, der er hverken tidsbestilling, hårvask, hovedbundsmassage eller farvning – klipningen tager 15 minutter for både mænd og kvinder og prisen er 299 kroner.

Cutters har ifølge sin hjemmeside 270 medarbejdere, der både er time- og provisionslønnet; kæden omsatte sidste år for 60 millioner norske kroner.

Frisalonen i Københavns Lufthavn skal supplere udbuddet af dagligdagsydelser i lufthavnen – hvor der blandt andet i Terminal 2 er kommet et apotek og senest en lægeklinik. I midten af august åbner frisørsalonen i Terminal 3 efter sikkerhedskontrollen overfor Starbucks.

Passagerer ønsker flere tilbud i lufthavnen
”Vores passagerundersøgelser viser, at rejsende ønsker flere tilbud i lufthavnen, der kan gøre rejsetiden mere meningsfuld – og det er den kommende frisørsalon et godt eksempel på,” siger kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard.

For at kende og forstå de rejsende og deres behov, interviewer lufthavnen hvert år knap 75.000 passagerer om deres rejsemønstre og 7.800 om deres oplevelse af selve lufthavnen.

”Særligt har mange forretningsrejsende efterlyst muligheden for at udnytte ventetiden i lufthavnen på noget, som kan være svært at få passet ind i en travl kalender – som et besøg hos frisøren,” siger Peter Krogsgaard og tilføjer:

”Og så har vi mange tusinde rejsende, der skifter fly i Københavns Lufthavn, her vil det være en god mulighed at komme et hurtigt smut til frisøren, mens man venter på sit fly.”

Målet er 200 saloner
“Vi ser frem til at komme ind på det danske marked. Salonen i Københavns Lufthavn er den første i Danmark, men helt sikkert ikke den sidste,” siger Kristian Solheim, grundlægger og daglig leder af Cutters.

Siden åbningen af kæden i 2015 har den åbnet over 40 frisørsaloner i Norge. Målet er 200 saloner i Norden før 2020.

Relaterede artikler:

Flere restauranter til lufthavnen

Ny lounge i Københavns Lufthavn

Danmark nordisk mester i turist-import

Udvidet bagageservice i København