Azamara-krydstogt til Aalborg

Azamara Journey.

CRUISE: Azamara Club Cruises præsenterer programmet for 2019, og Aalborg er blandt de nye anløbshavne.

Azamara Club Cruises er kendt for cruises til mange destinationer, hvor de større cruiseskibe ikke kommer. Rederiet har netop præsenteret sit nye program for 2019, og blandt de 45 nye havne, som rederiets skibe anløber, er Aalborg.

Det sker på et 9-dages krydstogt i slutningen af juni 2019. Krydstogtet med skibet ”Azamara Journey” udgår fra Stockholm og videre til Tallinn, Skt. Petersborg, Helsinki, København, Aalborg og Oslo. Besøget i Aalborg varer kun en enkelt dag fra kl. 8 til kl. 15. Det 180 meter lange skib har plads til næsten 700 passagerer.

Den store nyhed i Azamaras 2019-program er Alaska, som besøges på 11 forskellige krydstogter i perioden maj til september.

En anden nyhed er Country Intensiv Voyages, hvor gæsterne får mulighed for at opleve mange destinationer i et og samme land. Japan er en af de nye destinationer, man kan fordybe sig i med anløb af 13 havne i løbet af 15 dage. Andre krydstogter af denne type går til New Zealand, Mexico, Spanien, Frankrig, Italien, Kroatien, Grækenland og Norge

Azamara Club Cruises er en del af Royal Caribbean Cruises, der i alt har over 40 krydstogtskibe.