FaroeJet er kommet for at blive

”Vi er kommet for at blive og er godt med i konkurrencen på det dansk-færøske marked,” siger administrerende direktør Jóhan E. Simonsen, FaroeJet.

Han erkender, at passagertallet i de første tre måneder af selskabets eksistens ikke har været i overensstemmelse med det budgetterede, men derfra til at lukke er der et stykke vej.

”Selskabets bestyrelsesformand har i forbindelse med en status efter de første tre måneders drift sagt til en færøsk avis, at hvis ikke belægningen blev bedre, så kunne konsekvensen blive, at vi måtte overveje andre muligheder. Og det er netop det udsagn, der er blevet groft overfortolket,” siger Jóhan E. Simonsen til Stand By.

FaroeJets direktør afviser blankt, at selskabet skulle være kommet i akutte økonomiske vanskeligheder. Snarere tværtimod.

“Vi har nu opereret på ruten mellem København og Færøerne siden maj og må konstatere, at vi nu øger vores markedsandel på både passager- og fragtsiden. Vores største udfordring er ikke uventet at øge antallet af rejsende med FaroeJet, og på det punkt er vi optimistiske, fordi vi har et rigtig godt produkt” siger Jóhan E. Simonsen.

Han tilføjer, at FaroeJet i den kommende tid vil iværksætte en række initiativer, der også skal gøre selskabet mere synligt på det danske marked.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.