Bedre velkomst til krydstogtturister

københavns-havn-krydstogtTil næste år sætter København rekord i antal krydstogtgæster med 850.000 og fra næste sæson vil turister, der kommer med krydstogtskib, blive mødt med turistinformation på havnen, så de kan få mere ud af besøget.

Det er resultat af en aftale på Københavns Rådhus i forbindelse med Københavns Kommunes budget for 2017. Her er der afsat 4,4 millioner kroner til at styrke turistinformationen over for hovedstadens turister de næste fire år.

Her arbejdes der bl.a. med planer om en mobil turistinformation, der kan rykke ud, når krydstogtskibene lægger til. Det vil betyde endnu bedre service allerede når de går i land på enten Langelinie eller på Oceankaj i Nordhavnen.

”Vi skal sikre, at turisterne får en oplevelse af København som en kvalitetsdestination, så de kommer igen og anbefaler os til andre. Derfor er jeg glad for, at vi nu styrker servicen og informationen til bl.a. krydstogtgæsterne,” siger overborgmester Frank Jensen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.