Bedste sommer i Star Tours historie

Optimismen er stor efter Star Tours bedste sommer i selskabets historie – både indtjeningsmæssigt og passagermæssigt. Derfor er der planlagt 20.000 ekstra rejser til næste sommer, hvor det bliver Grækenland og Tyrkiet, der er de store vindere.

 

”De fleste af de ekstra rejser vi lægger op, går til de græske øer og til Tyrkiet, hvor vi åbner på Bodrum kysten. Samtidig er det lykkedes os, at holde priserne på dette års niveau, selv om både brændstofpriser og dollarkurs er steget”, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Den forløbne sommer viste, at danskerne har genopdaget de græske øer og efterspørgslen på Tyrkiet er stigende. I Tyrkiet er det særligt de store all inklusive hoteller direkte på stranden, der tiltrækker danskerne, mens spredningen er mere markant i Grækenland, hvor både børnehoteller og små, familieejede pensionater er i høj kurs.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.