Flere på vintercharter

Små 400.000 danskere var på pakkerejse i løbet af sæsonen, og det er en stigning på ca. 10% i forhold til sidste vinter, oplyser Stig Elling, salgsdirektør hos Star Tour.

”Vi har aldrig før haft så god en vinter i branchen. Succes’en skyldes primært tre ting, nemlig et all time high salg af oversøiske rejser, som giver god indtjening, et meget stort antal danskere, der har købt deres vinterrejser tidligt, samt en generelt meget stærk købelyst”, siger Stig Elling.

De enkelte rejsearrangørers regnskaber for sæsonen er endnu ikke offentliggjort, men Stig Elling regner med flere rekordresultater.

En top tre for hele charterbranchen viser, at flest af de små 400.000 danskere fordelte sig på følgende destinationer denne vinter: De Kanariske Øer, Thailand og Egypten.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.