Stadig billigt til London i påsken med lidt fleksibilitet. Arkivfoto.

Billige flybilletter i påsken

Der er rift om de billige flybilletter i påskeferien. Alligevel er det stadig muligt at komme billigt afsted, viser et pristjek foretaget af Travelmarket.dk.

Påsken er blandt de tider på året, hvor flybilletter rundt om i verden er dyrest. Når der er mange, der vil ud at rejse, så hæver flyselskaberne priserne.

Men det er dog stadig muligt at finde flybilletter i skolernes påskeferie til overkommelige priser. For eksempel er kan man flyve til populære og spændende storbyer som London, Berlin og Edinburgh for mindre end 1.000 kroner for en returbillet.

Et pristjek på prissammenligningssiden Travelmarket.dk viser: Fra Billund: London fra 614 kroner t/r, Berlin fra 981 kroner t/r, Warszawa fra 768 kroner t/r, Oslo fra 944 kroner t/r og Malaga fra 1.355 kroner t/r.

Fra København: London fra 548 kroner t/r, Berlin fra 668 kroner t/r, Edinburgh fra 898 kroner t/r, Kaunas fra 948 kroner t/r, Oslo fra 993 kroner t/r og Reykjavik fra 1.553 kroner t/r.

Priserne bare stiger og stiger
Pristjekket indeholder flybilletter med første afrejse fra lørdag den 24. marts og seneste hjemrejse den 2. april med 2 til 7 overnatninger på rejsemålet. Alle priser er for direkte fly. Pristjekket er foretaget 28. februar 2018.

“Der er ingen tvivl om, at priserne nu bare stiger og stiger, så vil man afsted, er min klare anbefaling, at man bestiller inden for de kommende dage”, siger direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

”Tricket til at få fat på de billige flybilletter er, at man skal kunne rejse i hele skolernes påskeferie. Typisk skal man rejse fra Danmark inden de egentlige helligdage i påsken. Desuden skal man være fleksibel med længden af opholdet på rejsemålet”.

 

Relaterede artikler:

Sidste udkald for påskerejser

Flere på hotel om vinteren

Flere rejser denne vinter vil gå sydpå