Blogger blander sig på rejsemesse

René Frederiksen på road trip i USA.

René Frederiksen på road trip i USA.

Det er ikke kun rejsebureauer man kan møde på Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2013 i Øksnehallen den 19.- 20. oktober. Blandt udstillerne står René Frederiksen. Han er Danmarks mest aktive rejseblogger med speciale i road trips i USA og han er der for at give gode råd om at planægge, booke og rejse på egen hånd i USA.

Han sælger ikke selv rejser, så hans tilstedeværelse på messen er udelukkende for at snakke med kommende rejsende om mulighederne for at gøre tingene på egen hånd, hvad tingene koster enkeltvis, hvilke muligheder det giver frem for en pakkerejse, og ikke mindst give inspiration til unikke oplevelser, som han selv har fået gennem en lang række rejser til USA.

René Frederiksen får dagligt henvendelser fra personer som ønsker at rejse uden at benytte sig af et rejsebureau. Flere har undersøgt priser hos rejsebureauer, men derefter selv fundet billigere alternativer.

René Frederiksen har oplevet og overnattet i 46 stater i USA, hvoraf mange er blevet besøgt mere end en gang og udforsket mere grundigt end de fleste rejsende har tid til. Han er derfor i stand til at snakke mere om oplevelser i USA, end mange af de ansatte på et rejsebureau.

Han har også lejet bil mere end 20 gange i USA, så han kender til alt det med småt, hvor og hvornår bilerne er billigst og hvordan en road trip rute planlægges bedst muligt mht. tid, antal rejsende og budget mm.

René Frederiksens oplevelser kan man læse om på hans rejseblog, www.renefrederiksen.dk