Book en svensker

En svensker.

Et nyt online mødested gør det muligt, helt gratis, at møde en svensker, som viser de besøgende sit Sverige. Om det er over en picnic eller gennem en sportsgren, er op til den enkelte gæst, når VisitSweden lancerer www.visitaswede.com, hvor udenlandske besøgende får mulighed for unik kulturudveskling. På sitet kan besøgende ’booke en svensker’, som vil lave en aktivitet med en turist.”Her er besøgende på udkig efter lokale svenskere, som har meldt sig som værter med interesser inden for særlige områder eller aktiviteter – kulturudvekslingen kan f.eks. foregå over en picnic eller ved at dyrke sport sammen. Det er helt gratis og fungerer som et mødested lidt på samme måde, som det kendes fra couchsurfing.org, meetup.com, tripping.com og det svenske Idrætsforbund,” fortæller Anna Kron Boysen, PR manager hos VisitSweden.

”Det nye site giver danskerne mulighed for at opleve svenske traditioner sammen med svenskere, og på den måde komme ind under huden på svenske traditioner som f.eks. krebsegilde eller midsommerfest, som nærmest er myteomspundne. Hvis man er heldig, bliver man måske inviteret med til oplevelser, som ellers er svære at finde som turist,” siger Anna Kron Boysen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.