Wikipedia-foto fra det storslåede pauseshow ved Super Bowl-finalen i 2016, hvor Beyoncé optrådte sammen med Bruno Mars, til højre: Arnie Papp.

Beyonce-koncerter giver fyldte hoteller i Stockholm

Onsdag og torsdag giver popikonet Beyoncé to udsolgte koncerter i Stockholm. Kombineret med at der samtidig er to andre store events i den svenske hovedstad, betyder det udsolgte hoteller.

Det amerikanske popikon, hvis fulde navn er Beyoncé Giselle Knowles-Carter – også kaldte Queen Bey, sætter i disse dage den svenske hovedstad på nærmest den anden ende; i hvert fald når det gælder om at få overnatning i Stockholm i forbindelse med de to koncerter med den verdensberømte popsanger, sangskriver og danser.

Cirka 96 procent af hoteller og vandrehjem er fuldt booket i disse dage i forbindelse med de to Beyoncé-koncerter – og fordi der samtidig er et stort topmøde i Stockholm i forbindelse med det igangværende svenske formandskab for EU i første halvdel af i år samt at der også er Stockholm Art Week på samme tid.

Sveriges turistråd, Visit Sweden, skriver i en pressemeddelelse, at man nok kan finde et sted at overnatte i Stockholm i disse dage, men det kræver at man er ”fleksibel.”

”Store events som dem, vi ser i denne tid, bidrager til at styrke hele Sveriges møde- og eventbranche, fordi der er megen positiv opmærksomhed om hvad Sverige kan og har af muligheder. Det spreder sig som ringe i vandet,” siger Susanne Andersson, direktør for Visit Sweden.

Verdenspremiere
Beyoncé har i Stockholm verdenspremiere på sin Renaissance World Tour, premieren onsdag er udsolgt. Koncerterne spilles på Friends Arena (Nationalarenan) ved Stockholm, hvor der er plads til 65.000 publikummer til koncerter.

Renaissance World Tour er kunstnerens første soloturné i seks år og verdenspremieren på showet har blandt andet øget efterspørgslen på flybilletter fra USA til Sverige, lyder det fra Visit Sweden.

Turistrådet glæder sig over, at Sverige i amerikansk presse blandt andet omtales for at koncertbilletterne er billigere end i USA; 400 dollars, cirka 2.750 danske kroner, mod 900 dollars i USA, skriver i hvert fald det amerikanske medie Buzzfeed, ifølge Visit Sweden.

Turistrådet glæder sig også over en stor tilstrømning af internationale medier til verdenspremieren onsdag i Stockholm og håber den vil give positiv omtale af Sverige som rejseland – også på grund af den svage svenske krone.

 

Relaterede artikler:

Travel South USA lokker med musikalske oplevelser

Popstjerne gudmor for nyt krydstogtskib

Amerikansk rapper amok på SAS-fly