Der bliver omkring 200 rejseforedrag i de to udlandshaller ved årets Ferie for Alle fra 23-25. februar. Arkivfoto: Henrik Baumgarten.

Boom i gratis rejseforedrag på Ferie for Alle

Mens der sidste år var omkring 150 rejseforedrag om udlandsrejser på Ferie for Alle, er der på den kommende weekends rejsemesse cirka 200. Rejsemålene er i Europa og resten af verden.

De 200 rejseforedrag under 2024-udgaven af Ferie for Alle mellem fredag den 23. og søndag den 25. februar i Messecenter Herning, er ikke 200 forskellige foredrag – nogle gentages over de tre dage, så alle får en chance for at høre dem.

Men stadig er tallet på de 200 planlagte rejseforedrag ved Ferie for Alle en tredjedel højere end ved sidste års rejsemesse. Foredragene, der typisk leveres af rejsebureauer og turistorganisationer, holdes navnlig i separate lokaler i begge Ferie for Alles to udlandshaller, Hal G og Hal M.

Et kig på de mange planlagte rejseforedrag ved 2024-udgaven af Ferie for Alle viser alene på åbningsdagen, fredagen, overskrifter som disse:

”Algarvekysten – Et paradis for madører og strandløver,” ”Autentiske græske destinationer,” ”Vietnam – et krydret miks af Asiens herligheder,” ”Ta’ Udenrigsministeriets Borgerservice med på rejsen,” USA The Best of The West,” ”Nordkap,” ”New Zealand med stopover i Sydney,” ”Vandring på Caminoen med dansk rejseleder,” ”Find vej i krydstogtjunglen” og ”Rejselederens råd til en unik safarirejse.”

Blandt de mange andre overskrifter, alene om fredagen, er der: ”Krydstogt Eksperten – Krydstogter for voksne,” ”Alaska med dansk rejseleder,” ”Når noget går helt galt i udlandet – Udenrigsministeriets Borgerservice i aktion,” ”Japan med dansk rejseleder,” ”Togrejser i Europa,” ”Flodkrydstogter,” ”Rejseklubben – Danmarks mindst kedelige rejseklub,” ”Türkiye’s Pathway to Sustainable Tourism,” ”Bhutan – Tordendragens land i Himalaya” og ”Ecuador – ét land, fire kontinenter.”

Alle de mange rejseforedrag, tidspunkter og sted i MCH kan ses via dette link – klik på det eller de ønskede foredrag, så kommer der mere information om dem.

Mange flere rejsebureauer med i år
Igen i år er 12 haller i brug til Ferie for Alle; der er camping i de otte, udland i to (Hal G og hal M), mens de to sidste huser Danmark og Outdoorshow samt Dansk Golfshow.

I alt, forventer Ferie for Alle’s teamleder, Johnny Tang Frandsen, udstillere i de to udlandshaller fra over 70 lande og regioner. Samlet kommer Ferie for Alle i alt på den anden side af 320 stande med omkring 850 udstillere og medudstillere, sagde Johnny Tang Frandsen forleden til Standby.dk og tilføjede: ”tager vi repræsenterede virksomheder med, så lander vi på over 1.000 udstillere og medudstillere.”

Blandt udstillerne er der for eksempel i de to udlandshaller over 140 rejsebureauer samt turistorganisationer, lufthavne (Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn), flyselskaber og udstillere med bolig i udlandet.

 

Relaterede artikler:

Ferie for Alle: Mange flere rejsebureauer er med i år

Billund Lufthavn: Ferie for Alle er vores rejsemesse

Rekord i rejseforedrag på Ferie for Alle