Bravo Tours først i Top 10

Peder Hornshøj

Peder Hornshøj, Bravo Tours.

VOR EGEN VERDEN: Vækst i rejsebureauer er altid godt stof, således også i den forløbne uge, da det jyske rejsebureau udvidede.

Direktør Peder Hornshøj i Bravo Tours i Herning vil gerne se sine kunder i øjnene. ”Mens andre lukker filialer, åbner vi,” sagde han forleden til standby.dk, da vi afslørede nyheden om, at man havde købt et lille fynsk rejsebureau for at være i tæt kontakt med kunderne. Et bureau, som i øvrigt har halvdelen af sit salg over nettet.

Det blev ugens suveræne tophistorie her på standby.dk.

Den næste var nyheden om, at alle de udlånte kabineansatte fra moderselskabet SAS til datterselskabet Cimber Air nu er tilbage igen i store SAS. Derfor forekommer strejken i marts uforståelig for mange.

På tredjepladsen fulgte nyheden om Qatar Airlines og salget, som var ved at vælte nogle bureauer bl.a. Top Tours, på grund af en uges gyldne tilbud, der gjorde det billigere end med nogen andre at rejse på vinterferie til Thailand.

Top 10 listen med de fleste kliks så således ud: 1. Bravo Tours køber på Fyn, 2. Kabinepersonalet tilbage til SAS, 3. Rejsesalget tredoblet på få dage, 4. De vil gerne være venner med Golfens flyselskaber, 5. Hotelkæde mister hotel, 6. Det går bedst for SAS i Sverige, 7. Ryanair tredje størst i København, 8. Ny partner til Nimb Hotel, 9. Førstehjælp til dansk indenrigs og 10. Lufthansa reducerer i Aalborg.