Den portugisiske hovedstad, Lissabon, er en af de nye storbydestinationer hos Bravo Tours. Pressefoto: Bravo Tours.

Bravo Tours klar med storbyferier

Danmarks 3. største charterrejsebureau vil nu via dynamisk pakketering også tilbyde storbyferier med rutefly. I første omgang til 5 byer i Europa og 2 udenfor.

Bravo Tours begynder nu at sælge storbyferier til i første omgang Barcelona, Lissabon, London, Paris og Rom samt udenfor Europa såvel Bangkok som Dubai.

”Vi har egentlig ikke før tilbudt storbyrejser, kun sporadisk i kombination med eksisterende charterrejsemål. Nu starter vi blødt og forsigtigt med disse syv destinationer, men kan jo i princippet gå ind og tilbyde nærmest alle storbyer,” siger administrerende direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, til STANDBY.dk

Han forventer at Bravo Tours det første år med storbyrejser vil kunne sælge ”et par tusinde” af disse, hvor gæsterne sendes med rutefly. Bravo Tours har ikke rejseledere i storbyerne.

Bravo Tours har via investering i et stort nyt IT-system blandt andet nu mulighed for at lave dynamiske pakkerejser, hvor der tilbydes for eksempel rutefly og hotel til storbyer.

”Vi vil gerne tilbyde storbyferier ud af København, Billund og Aalborg, så vi vil primært benytte af ruteflyselskaber, der betjener disse lufthavne. Det kan være British Airways, KLM og Norwegian, men der er ingen begrænsninger på, hvem vi kan bruge,” siger Peder Hornshøj. Til for eksempel Bangkok benytter Bravo Tours flyvninger med Thai Airways, som charterrejsebureauet i forvejen bruger til at sende sine feriegæster til Thailand.

Mange med rutefly
I alt forventer Bravo Tours i år omkring 170.000 gæster, hvoraf de ti procent flyves med rutefly – resten med charterfly fra Danmark.

”Det er hele tanken med Bravo Tours. At vi skal have ferier, der passer til en hver lejlighed – uanset hvornår, hvordan og hvorhen man gerne vil rejse. Der synes vi, at storbyferie passer godt ind. Vi vil generelt tilbyde det hele med vores service og pakkerejsegaranti,” siger Peder Hornshøj.

Relaterede artikler:

Nyt koncept med navn tæt på kendt varemærke

Dansk charterbureau tester rejser fra Hamborg

Madeira serverer morgenmad for rejsebranchen