Bravo Tours til Maldiverne og Israel

Bravo Tours forventer også i år at ende med ca. 140.000 passagerer – samme tal som i 2011, hvilket gav en tredjeplads blandt Danmarks største charterbureauer, kun overgået af Spies og Star Tour.

 

Det oplyste adm. direktør, Peder Hornshøj, på pressemøde tirsdag, hvor vinterprogrammet blev præsenteret.

 

Eilat ved Det Røde Hav og Maldiverne bliver nye charterrejsemål for Bravo Tours. Eilat betjenes af Bravo Tours’ islandske fætter, Primera Air, mens Bravo Tours har lavet aftale med Emirates om transport til Maldiverne fra København via Dubai.

 

Bravo Tours har længe ønsket Maldiverne på spisekortet, men har først med samarbejdet med Emirates fået tilpas lave flypriser. Ud over Emirates er også SAS og Thai Airways store leverandører til Bravo Tours. 80 pct. af dets passagerer flyves dog med islandske Primera.

 

Peder Hornshøj sagde, at Cimber Sterlings nu nedlagte rute mellem København og Tel Aviv havde været med til at skabe øget interesse om rejser til Israel. Bravo Tours forventer at sende 2.000 gæster til Eilat.

 

Bravo Tours’ vinterkatalog for 2012/13 er på 220 sider – 80 sider mindre end det forrige. Charterbureauet har 39 rejsemål i 23 lande; halvdelen af gæsterne køber all inklusive-produkter.

 

Bravo Tours genoptager til oktober charterrejser til De Amerikanske Jomfruøer og forventer også i næste sæson ca. 6.000 gæsterne til den tidligere danske koloni. Bravo Tours bruger igen belgiske JetAir, der på knap ti timer flyver gæsterne direkte til Caribien med en Boeing B767 med 257 passagersæder.

 

Blandt nyhederne er også, at Tunesien vender tilbage som charterferieland hos Bravo Tours.

 

”Der sælges årligt cirka 1,2 million charterrejser i Danmark. Bravo Tours sidder på ca. 12 % af det samlede chartermarked i Danmark. Det er jeg rigtig stolt af,” sagde Peder Hornshøj.

 

Bravo Tours’ vinterkatalog indeholder desuden rejsemål som Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Mallorca, Costa del Sol, Dubai, Algarve, Tyrkiet og Egypten.

 

Tyrkiet, Spanien og Grækenland tager på årsbasis ca. 60 pct. af Bravo Tours’ charterrejser.

 

Nordkorea, et af verdens mest lukkede lande, åbner igen dørene for danske turister. Bravo Tours har fået tilladelse til at lade 30 gæster komme på rundrejse i juli og august. Bravo Tours var i 2008 den første danske rejsearrangør, der fik licens til at gennemføre grupperejser i Nordkorea, som officielt hedder Den Demokratiske Folkerepublik Korea.

 

Ca. 60 pct. af Bravo Tours’ 140.000 chartergæster rejser ud af jyske lufthavne – mens ca. 60 pct. af dets gæster til oversøiske rejsemål afrejser fra København. Omkring ti procent af Bravo Tours’ gæster er til oversøiske rejsemål – og Peder Hornshøj sagde til takeoff.dk, at USA bestemt også er i kikkerten som kommende rejsemål.

Skrevet af Henrik Baumgarten