Bredt program til Horestas Årsdag

Marco Nussbaum, stifter af den tyske hotelkæde Prizeotel, bliver i Tyskland kaldt ‘den kontrollerede regelbryder’.

HOTELLER: En succesfuld tysk hoteldirektør, erhvervsminister Brian Mikkelsen, McDonald’s direktør i Danmark og to unge YouTube’ere er nogle af indlægsholdene ved Horestas Årsdag 16. november.

Hotel- og restaurationsbranchen arbejdsgiverforening holder torsdag i næste uge sin Årsdag – i år på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Det bliver med deltagelse af 400 direktører og beslutningstagere fra hotel-, restaurant og turismeerhvervet.

Blandt talerne er Marco Nussbaum, koncernchef og stifter af den tyske hotelkæde Prizeotel. I Tyskland bliver han kaldt ‘den kontrollerede regelbryder’, oplyser Horesta.

Over en årrække har Marco Nussbaum opbygget Prizeotel som en anerkendt og anderledes budgethotelkæde med fokus på design, kunst og musik, der ifølge Horesta har opnået anerkendelse som Tysklands bedste arbejdsplads.

På Horestas Årsdag vil Marco Nussbaum fortælle, hvordan han har skabt succes ved at gå nye og anderledes veje. I dag har Prizeotel tre hoteller i Tyskland og fire mere er på vej. Hotelkæden er en del af The Rezidor Hotel Group.

I løbet af dagen kommer også erhvervsminister Brian Mikkelsen, McDonald’s adm. direktør i Danmark, Joachim Knudsen, Dansk Supermarkeds personaledirektør, Peter Poulsen, og en række markedsføringseksperter på scenen for at give deres bud på, hvordan erhvervet kan flytte grænser og skabe nye produkter og løsninger i øjenhøjde med kunderne.

Unge YouTube’ere
Blandt talerne er to unge YouTube’ere, Louise Bjerre og Simone Wulff, der når flere hundrede tusinde, hver gang de deler en video på platformen.

De vil give et indblik i, hvordan man arbejder med sponsoreret indhold på sociale medier og når nye købestærke målgrupper. En disciplin som vokser kraftigt i disse år.

Uddeler atter Maria-prisen
Horesta slutter dagsprogrammet med at uddele sin årlige Maria-pris til en person, der har formået at sætte Danmark på verdenskortet.

Tidligere har profiler som filminstruktør Susanne Bier, hotelejer Henning Arp Hansen og Bella Centers tidligere adm. direktør Arne Bang Mikkelsen, samt kokkene René Redzepi, Noma, og Rasmus Kofoed, Geranium, vundet prisen.

Traditionen tro bliver dagen rundet af med en branchefest. Der er stadig åbent for tilmelding til både Årsdagen og branchefesten.

Relaterede artikler:

Horesta modstander af dansk vejskat

Horesta satte pris på stor hotelkæde

Mange fejrede Horesta-formand