Carlsberg er ikke kun et berømt bryggeri ved København – Visit Carlsberg udlejer 30 lokaler til møder og konferencer, blandt andet brygger Jacobsens tidligere hjem og Carlsberg Museum. Foto: Visit Carlsberg.

Fra Marriott til Carlsberg

Tidligere salgsdirektør på Københavns største 5-stjernede hotel skal som ny chef for salg og marketing hos Visit Carlsberg fortælle, at bryggeriet også har muligheder for at holde møder og konferencer.

Carlsberg i Valby er ikke kun det verdensberømte københavnske bryggeri; det er også hjemsted for syv venues med renoverede og moderne faciliteter.

Til at promovere Visit Carlsberg som møde- og konferencested har bryggeriet ansat Gitte Nødskov som chef for salg og marketing. Hun er kendt i den danske hotelbranche, hvor hun startede i 1991 hos Arp-Hansen, Københavns største hotelkæde. Hun blev siden blandt andet salgschef for 5-stjernede d’Angleterre ligesom hun har været først salgschef og siden salgsdirektør for de københavnske Radisson-hoteller Scandinavia og Royal.

Som ny salgs- og marketingschef for Visit Carlsberg skal Gitte Nødskov blandt andet promovere Visit Carlsbergs muligheder som møde- og konferencested. Arkivfoto.

I 2010 kom Gitte Nødskov til Copenhagen Marriott, Danmarks største 5-stjernede hotel, som salgs- og marketingdirektør – i 2015 blev hun salgsdirektør i BC Hospitality Group, der blandt andet driver Marriott-hotellet, med titel af Director of Sales for Proactive Sales – men stoppede i 2016.

Siden har Gitte Nødskov haft eget konsulentfirma indenfor hotelbranchen med fokus på blandt andet salg og marketingrådgivning.

Promovering af B2B
Men nu skal hun som head of Sales og Marketing hos Visit Carlsberg blandt andet være med til at promovere Visit Carlsbergs muligheder indenfor B2B-delen.

”Jeg sidder herude i Valby, hvor Visit Carlsberg tilbyder en række unikke venues med i alt 30 smukke lokaler til møder og konferencer; det kan være alt fra bestyrelsesmøder til fine middage og receptioner til større konferencer på Carlsberg Museum. Det skal jeg være med til at udvikle,” siger Gitte Nødskov til STANDBY.dk

De største konferencelokaler hos Visit Carlsberg har plads til 196 deltagere, der kan være op til 60 til workshops, 140 til middage og 300 deltagere til receptioner og events.

Et af de helt specielle steder, som kan lejes via Visit Carlsberg, er det tidligere hjem for brygger Carl Jacobsen. På Valby Bakke opbyggede han en af verdens største private samlinger af malerier og skulpturer. Hovedparten af samlingen skænkede han til København i form af Ny Carlsberg Glyptotek. Den resterende del kan stadig opleves af i bryggerhjemmet med dets otte rum i forskellig størrelse.

Der er også Carlsberg Museum med en række sale og malerier af nogle af de store Skagensmalere som P. S. Krøyer og Marie Ancher.

I øvrigt åbner københavnske Brøchner Hotels i januar næste år Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4+ stjernet boutiquehotel med 155 værelser, restaurant, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse.

Relaterede artikler:

København samler goodwill-ambassadører

Stor hotelkæde fyrer kendt direktør

To mødespecialister indgår samarbejde