Cathay justerer rutenettet

Omlægningen betyder blandt andet 10 færre flyvninger til Nordamerika, mens der øges med otte flyvninger til Australien og det europæiske marked får større fly til rådighed på 14 ugentlige afgange. Alt i alt fører det ikke til reduceret kapacitet for selskabet.

 

Der er tale om den anden bølge af ruteomlægninger, der har til formål at flytte kapaciteten hen til de destinationer, der har størst overskudspotentiale. I juli besluttedes det at øge med fire ugentlige flyvninger til Dubai og Bahrain, mens ruten til Toronto blev reduceret med tre- og ruten til Vancouver med fire ugentlige afgange. New Zealand reduceres til to daglige afgange, mens ruten mellem Hong Kong og Riyadh skal flyves direkte og ikke mellemlande i Bahrain.

 

Cathay Pacific øger kapaciteten til Amsterdam fra den nuværende Airbus A340-300 til den større Boeing 747-400, hvilket også bliver tilfældet for en daglig flyvning til og fra London.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.