Charterselskaber melder udsolgt

Påsken står for døren med alt hvad det indebærer at gækkebreve, påskeæg, påskefrokoster og traditioner. Men op mod 40.000 danskere har valgt at rejse væk fra det hele og tilbringe påske sydpå eller i en storby.
Ifølge en opgørelse fra Star Tour har 22.000 danskere købt en charterferie i påsken. Det er 4.000 flere end sidste år, hvor påsken var ramt af Muhammed-krisen. I år er Egypten igen på listen over påskerejsemål. Derudover vil omkring 15.000 tage på en pakkerejse til en storby påsken over.
Det betyder, at charterselskaberne allerede nu melder om udsolgt på så godt som alle hylder.

”Påsken er rejsemæssigt en af de mest efterspurgte perioder, og denne påske nærmer sig rekorden. Alt er revet væk for længst og de, der håbede på en sidste øjebliks-rejse går forgæves i øjeblikket” siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.
De, der tager på solferie vil typisk være at finde på De Kanariske Øer, Egypten, Madeira, Thailand, Sicilien, Mallorca, Cypern og Kreta. Blandt de europæiske storbyer er det Rom som topper hitlisten foran Paris, London, Barcelona og Prag.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.