Den tidligere spanske landsholdsforward David Villa, der også har spillet for FC Barcelona, er i dag blandt andet ambassadør for Booking.com – og sammen med ham kan vinderen af Booking.com konkurrencen overvære finalen i Europamesterskabet i fodbold næste år. PR-foto fra Booking.com, Mark Robinson.

Chance for nat på Wembley før Euro 2020-finale

Via Booking.com kan én heldig kunde vinde overnatning i suite på Wembley Stadium dagen før finalen næste år – som vinderen og dennes gæst skal overvære med europæisk fodboldlegende.

Europamesterskabet i fodbold, UEFA Euro 2020, spilles næste år fra 12. juni til 12. juli med deltagelse af 24 landshold, blandt andet Danmark. Finalerunden spilles i 12 lande, blandt andet i Danmark – i Parken.

Semifinalerne og selve finalen spilles på Wembley Stadium med plads til cirka 90.000 tilskuere. Hvem formentlig Danmark skal møde i finalen den 12. juli vides selvfølgelig ikke endnu.

Til gengæld vides det, at én kunde hos Booking.com får en ganske særlig oplevelse.

Det bliver nemlig en overnatning for to i Booking.coms særligt indrettede VIP-suite på Wembley dagen før finalen – vinderen og denne gæst kommer naturligvis også til at se selve finalen. Og det kommer til at ske i selskab med den tidligere spanske landsholdsforward David Villa, der blandt andet spillede en årrække for selve FC Barcelona.

David Villa, der i dag spiller for det japanske hold Vissel Kobe, er også Booking.com-ambassadør. Booking.com er en af sponsorerne for Euro 2020 med titlen Accommodation and Attractions Booking Partner for UEFA EURO 2020.

Den heldige valgte vinder får sammen med en ledsager muligheden for at overnatte i Booking.coms stadionsuite, der har udsigt over Wembley, og kan bruge spillernes omklædningsrum til at friske sig op inden morgenmaden serveres ved fodboldbanen.

For at være med i konkurrencen om at vinde overnatningen og finaleoplevelsen, eller nogle af de mange ekstra præmier, skal deltagerne være mindst 18 år og senest den 31. marts næste år have foretaget en booking via Booking.com og haft denne overnatning inden samme dato, den 31. marts.

Masser af præmier
Udover førstepræmien har Booking.com en masse andre præmier i forbindelse med Euro 2020-konkurrencen:

1 x andenpræmie: Stadionsuite-oplevelse for to personer på aftenen for den 2. semifinale ved UEFA EURO 2020 den 8. juli.

123 x tredjepræmier: to billetter til en af kampene under UEFA EURO 2020 samt overnatning og forplejning.

622 x fjerdepræmier: 2 billetter til en af kampene under UEFA EURO 2020 samt overnatning.

Der er mere info om konkurrencen på hjemmesiden: booking.com/stadiumsuite

Relaterede artikler:

Rejsebureau skifter fokus fra sportsrejser til MICE

Flyselskab letter med ny fodboldklub-bemaling

FCK skifter dansk rejsebureau