Etihad Airways’ nyeste Boeing 787-9 Dreamliner med den særlige bemaling med farverne fra Manchester City Football Club. PR-foto: Etihad Airways.

Flyselskab letter med ny fodboldklub-bemaling

Etihad Airways, der er storsponsor af Manchester City, har fået flyselskabets nyeste Boeing 787-9 Dreamliner malet i farverne fra den berømte fodboldklub.

Farverne fra hjemmebane-kamptrøjerne hos Manchester City Football Club pryder nu den nyeste Dreamliner fra flyselskabet, der har hjemme i emiratet Abu Dhabi. Manchester Citys hjemmebane hedder også Etihad Stadium.

Robin Kamark, kommerciel direktør for Etihad Aviation Group, siger: ”Da vi nu fejrer det første årti af vores samarbejde med Manchester City, glæder det os, at klubbens farver er på vores nyeste Boeing 787-9 Dreamliner. Det er en hyldest til klubbens store resultater på og udenfor fodboldbanen.”

Den særmalede B787-9 Dreamliner fra Etihad vil fremover flyve på selskabets ruter til udover Manchester også Jordan, Spanien, Indonesien og Kina, oplyser flyselskabet. Etihad Airways har alene til Manchester Airport 14 ugentlige flyvninger.

Den nyeste Dreamliner hos Etihad har blandt andet flyselskabets nyeste business class-version, Business Studios, med blandt andet et flysæde der kan omdannes til en fladseng.

Det er første gang siden 2011, at Etihad har et af sine over 100 fly malet i farverne fra Manchester City, den seneste var flyet ”Blue Moon Rising,” en Airbus A330-200, i forbindelse med, at Etihad øgede til to flyvninger om dagen mellem Abu Dhabi og Manchester.

Konkurrence på sociale medier
Sammen har Manchester City og Manchester Airport søsat en kampagne og konkurrence på sociale medier, hvor interesserede opfordres til komme med fotos af flyet med den nye bemaling på deres Instagram eller Facebook-sider med hashtag #EtihadMCFC787.

Deltagerne i kampagnen kan vinde billetter til Abu Dhabi eller fodboldbilletter til en kommende kamp med Manchester City FC.

I øvrigt har Etihad Airways netop sammen med AirArabia etableret et nyt lavprisflyselskab, Air Arabia Abu Dhabi. Det får base i Abu Dhabi og skal være med til at understøtte Etihads eksisterende ruter. Air Arabia Abu Dhabi er et joint venture mellem Etihad Aviation Group og AirArabia.

Relaterede artikler:

Stort flyselskab lidt tættere på Skandinavien

Emirater på vej til København med stort road show

Marriott scorer stor aftale med Manchester United