Den nyeste Aviator-lounge, Atelier Relaxium Lounge, i Københavns Lufthavn som Spies-gæster nu kan få adgang til. Her foto fra åbningsreceptionen i november sidste år. Foto: Henrik Baumgarten.

Chartergæster får lounge-adgang

Spies tilbyder nu sine cirka 150.000 årlige gæster i Københavns Lufthavn adgang til lounge til særpris. Konceptet med lounger kan udvides til andre lufthavne i Norden.

Danmarks største charterrejsebureau har lavet aftale med handlingselskabet Aviator om at Spies-gæster kan få adgang til en af de tre lounger, Aviator driver i Københavns Lufthavn.

Det drejer sig om den nyeste Aviator-lounge, Atelier Relaxium Lounge, der åbnede i november sidste år ved starten af Finger A. Loungen har plads til over 150 gæster fordelt på to etager.

Ved fremvisning af rejsebevis, får Spies-gæsterne rabatteret adgang til loungen for 139 per voksen og 115 kroner for børn op til 12 år. Atelier-loungen er åben alle dage fra klokken 05 til 20.30 – lørdage lukkes der dog klokken 20. Der er naturligvis mad og drikke, herunder en varm buffet. Maden kommer ikke fra et storkøkken, men fra det lille cateringkøkken Dining Delux ved Københavns Lufthavn.

Prisen for adgang til Atelier-loungen med dens mad og drikkevarer udlignes hurtigt af, hvad det ellers ville koste af købe noget tilsvarende i lufthavnens restauranter og andre spisesteder, lyder argumentet fra Spies.

Kigger på andre lufthavne
”Vi har fået muligheden for at kunne give vores gæster adgang til loungen i Københavns Lufthavn – vi kigger på lounge-adgang, hvor det er muligt fra de øvrige lufthavne i Norden, vi sender vores gæster afsted fra. Men det var nemmest at begynde i Københavns Lufthavn, der har otte lounger modsat andre, mindre lufthavne, der typisk kun har en enkelt lounge,” siger Carlos Cebrian, produktchef hos Spies til STANDBY.dk, og tilføjer:

”Der er måske ikke så mange, der vil i lounge tidligt om morgenen, men for eksempel om sommeren, hvor vi har flyvninger både morgen og sidst på eftermiddagen, vil mange måske synes det er en god måde at starte ferien på ved at være i loungen.”

Carlos Cebrian siger, at lounge-adgangen i Københavns Lufthavn er så nyt, at der endnu ikke er noget bud på, hvor mange Spies-gæster der vil benytte muligheden, han gætter på 5-10 procent af Spies’ gæster. Cirka halvdelen af Spies’ omkring 300.000 årlige gæster flyver på ferie fra netop Københavns Lufthavn.

”Og bliver dette en succes, kunne man forestille sig, at vi kunne udvide med et familiekoncept i skolernes sommerferie næste år – men foreløbig tester vi for at se, hvad vores gæster synes om muligheden for lounge-adgang i Københavns Lufthavn,” siger Carlos Cebrian.

Det koster normalt 189 kroner at købe sig adgang til Atelier-loungen i Københavns Lufthavn, prisen er dog 139 kroner indtil klokken 10.30, siger direktør for handlingselskabet Aviator i Københavns Lufthavn, Lars Wrist-Elkjær, til STANDBY.dk

Aviator havde inden åbningen af sin nye lounge investeret over fem millioner kroner i projektet. Lars Wrist-Elkjær forventer at loungen årligt vil tiltrække op mod 125.000 gæster.

Aviator driver yderligere to lounger i transithallen i Københavns Lufthavn, begge tæt på starten af Finger B, det er Aviator Lounge og den lidt finere Aviator Lounge 2, der tidligere hed CPH Apartment.

I alt er der otte lounge i Københavns Lufthavn med plads til i alt knap 1.400 gæster. Ifølge lufthavnen har loungerne samlet i snit 6.000 gæster om dagen.

Relaterede artikler:

Ny lounge i Københavns Lufthavn

På vej mod 1.500 pladser i lufthavns-lounger

Atter frisør i Københavns Lufthavn