Via Apollo Rejser kan der nu bookes særrejser med Tema Rejser; disse omfatter blandt andet rundrejser, cykelrejser, vandrerejser og safarirejser. Fremsendt pressefoto fra Apollo Rejser.

Charterrejsebureau udvider med nye rejsetyper

Rundture og temarejser bliver nyt hos Apollo Rejser. ”Efter coronakrisen vil der også være et stort behov for rundrejser og tematiserede rejser,” forudser landechef.

Apollo Rejser indleder fra denne måned et nyt samarbejde med det svenske rejsebureau Tema Rejser, der tidligere var ejet af det daværende Star Tour, i dag TUI.

”Tema Rejser, hvis rundrejseprogram vi nu vil tilbyde, kan levere et stort udvalg af rundrejser og tematiserede rejser. Når vi er kommet over på den anden side af coronakrisen forudser vi blandt andet et stort, udækket behov på dette område, hvor vi håber at kunne sende en masse gæster afsted.”

Det siger landechef og salgsdirektør for Apollo Rejser i Danmark, Glenn Bisgaard, til STANDBY.DK – Apollo var sidste år Danmarks næststørste charterrejsebureau.

Apollo Rejser skriver i en pressemeddelelse, at samarbejdet mellem Tema Rejser og Apollo vil betyde rundrejser og helt nye typer temarejser til destinationer over hele kloden.

”Apollo har tidligere i eget regi haft rejser a la dem, vi nu tilbyder sammen med Tema Rejser. Men der er ingen tvivl om, at det bliver et endnu bedre og mere gennemført produkt i samarbejde med Tema,” siger Glenn Bisgaard.

Poolen er udskiftet
”Danskerne har de senere år i stigende grad skiftet poolen ud med mere opsøgende og aktive rejsende. Vi vil udforske, opdage og på en anden måde gå i dybden med det land, som vi besøger,” siger Glenn Bisgaard og tilføjer:

“Så når vi forhåbentligt snart i det nye år kan åbne for verden igen, glæder vi os til at sende rejsebegejstrede danskere på kvalitetssikrede rundrejser til alle verdens hjørner i samarbejde med Tema og deres dygtige guider.”

”Med os kan man rejse på alt fra vandreturen til Italien, vin- og gourmetrejser i Spanien, over cykelturen langs den portugisiske kyst eller rundrejsen i Thailand eller Sydamerika,” siger David Karlsson, daglig leder for Tema Rejser.

Apollo Rejser i Norden har under normale rejseår omkring én million rejsende. Apollo Rejser udgør sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic. Apollo i Norden har siden 2015 været en del af den tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Relaterede artikler:

Dansk flyselskab har særflyvning til orange rejsemål

Islandsk bank ejer også det nye Bravo Tours

Rejsebureauforeninger kritiserer rejsevejledninger