Chef-rokade i kendt hotelkæde

Lise Egenius bliver Hotel Manager for Brøchner Hotels kommende 5-stjernede Herman K med 31 værelser og suiter i det centrale København.

HOTELLER: Hastigt voksende dansk hotelkæde, der snart får første 5-stjernede hotel, laver rokade blandt sine hotelchefer.

Brøchner Hotels foreløbig fire boutique hoteller i København laver manager-rokade som led i planlægningen af hotelkædens to kommende boutique hoteller i København.

Brøchner Hotels genåbnede i maj i år det nyrenoverede Hotel Danmark tæt på Tivoli.

Nu er hotelkæden ved at gøre klar til åbningen af Herman K i maj næste år, som bliver kædens første 5-stjernede hotel – med blot 31 værelser tæt på Kongens Nytorv i København.

I den forbindelse har virksomhedens hotel managers hver fået nyt ansvar for ét af de snart i alt fem hoteller.

”Nogle gange er det godt at ruske lidt op i rutinerne og få nye øjne på drift og udvikling af de forskellige hoteller. Det skaber dynamik. Med vores engagerede og erfarne team af fem hotel managers, er vi godt rustet til fremtiden og til at det nye hotel Herman K åbner til næste år,” siger Brøchner Hotels adm. direktør, Karim Nielsen.

Det er tidligere hotel manager på Hotel SP34 i Sankt Peders Stræde i København, Lise Egenius, der er blevet chef for det kommende Herman K, som får 31 værelser.

Hotel Managers hos Brøchner Hotels i København er nu: Hotel SP34: Lene Larsen (tidligere Avenue Hotel Copenhagen). Hotel Danmark: Karina Sennenvald, der beholder sin stilling.  Avenue Hotel Copenhagen: Pardis Kaskin (før Hotel Astoria). Hotel Astoria: Freya Sinding (før hotelmanager for Avenue Hotel Copenhagen).

Herman K (åbner i maj 2018): Lise Egenius, hun har i flere år været hos Brøchner Hotels – og var før blandt andet hos Guldsmeden Hotels.

“Brøchner Hotels har foreløbig 368 værelser på fire boutique hoteller. Kæden åbner i 2018 det nye 5-stjernede boutique hotel Herman K i den gamle transformerstation på Bremerholm, tæt på Kongens Nytorv”, siger Catrine Smed Andersen, PR- og kommunikationschef hos Brøchner Hotels til standby.dk

Brøchner Hotels største hotel kommer året efter i form af Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, et 4+ stjernet hotel med 156 værelser.

Derudover bevæger Brøchner Hotels i 2019 sig også til Aarhus og åbner det første hostel uden for København. Det sker i de flotte bygninger, der tidligere har huset Aarhus Hovedbibliotek. Planen er at opføre en kæde af luksus boutique hostels.

Ligeledes i 2019 får Brøchner Hotels sit første overnatningssted uden for København. Det bliver i form af et boutique hostel i Aarhus med 560 senge på 120 værelser med plads til henholdsvis to, fire, seks og otte personer. Det kommende hostel indrettes i det tidligere hovedbibliotek i Mølleparken i den centrale del af byen.

Ny app fornyer hoteloplevelsen

Luksus til lavpris

Dansk hotel kandidat til fornem pris