Chokerende som tyskerne behandler sine gæster

Stand By’s salgschef, Villi Karup Rasmussen, med en figur, der deltager i rædselsnætterne i ”Mr. Nosferatu” - en stumfilm fra 1922.

Stand By’s salgschef, Villi Karup Rasmussen, til højre, med en figur, der deltager i rædselsnætterne i ”Mr. Nosferatu” – en stumfilm fra 1922.

Sådan så Stand By’s salgschef, Villi Karup Rasmussen, ud efter at have deltaget i arrangement i går for Brandenburg-regionen ved Berlin. Det var dog heldigvis en gimmick…

Brandenburg havde en sammenkomst på Ravelinen i København for 35 morgenduelige fra rejsebranchen og pressen.

Fra Brandenburg var repræsentanter fra Filmpark Barbelsberg, som bl.a. ville gøre opmærksom på deres rædselsnætter, som de arrangerer hvert år i forbindelse med Halloween. Temaet over fem aftener er forbudt for unge under 16 år.

Filmparken Barbelsberg er en stor attraktion for Brandenburg, her gengiver de filmoplevelser fra Asta Nielsens og Marlene Dietrichs’ tid til George Clooney og Matt Damon, der netop har afsluttet optagelserne af deres seneste film, Monuments Men, i Barbelsberg.

Knut Hänschke stod for præsentationen af Brandenburg, og han kunne berette om øget interesse fra danskerne for at opleve Brandenburg med alle dens historiske levn, fra prøjsertiden til Murens fald.

I årets første seks måneder var der stigning i besøgstallet fra Danmark på 20,8 procent. Tysk Turist Informations direktør, Bernd Hässler, kunne glæde sig over ny stigning i antallet af danske gæster til Tyskland. I årets første seks måneder var den 4,8 pct.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Ny økonomichef hos MCI

Kongres og eventbureauet MCI har ansat Stellan Eriksson som økonomichef. Han kommerfra en stilling som økonomichef i mediatechselskabet Strossle.