Chokerende som tyskerne behandler sine gæster

Stand By’s salgschef, Villi Karup Rasmussen, med en figur, der deltager i rædselsnætterne i ”Mr. Nosferatu” - en stumfilm fra 1922.

Stand By’s salgschef, Villi Karup Rasmussen, til højre, med en figur, der deltager i rædselsnætterne i ”Mr. Nosferatu” – en stumfilm fra 1922.

Sådan så Stand By’s salgschef, Villi Karup Rasmussen, ud efter at have deltaget i arrangement i går for Brandenburg-regionen ved Berlin. Det var dog heldigvis en gimmick…

Brandenburg havde en sammenkomst på Ravelinen i København for 35 morgenduelige fra rejsebranchen og pressen.

Fra Brandenburg var repræsentanter fra Filmpark Barbelsberg, som bl.a. ville gøre opmærksom på deres rædselsnætter, som de arrangerer hvert år i forbindelse med Halloween. Temaet over fem aftener er forbudt for unge under 16 år.

Filmparken Barbelsberg er en stor attraktion for Brandenburg, her gengiver de filmoplevelser fra Asta Nielsens og Marlene Dietrichs’ tid til George Clooney og Matt Damon, der netop har afsluttet optagelserne af deres seneste film, Monuments Men, i Barbelsberg.

Knut Hänschke stod for præsentationen af Brandenburg, og han kunne berette om øget interesse fra danskerne for at opleve Brandenburg med alle dens historiske levn, fra prøjsertiden til Murens fald.

I årets første seks måneder var der stigning i besøgstallet fra Danmark på 20,8 procent. Tysk Turist Informations direktør, Bernd Hässler, kunne glæde sig over ny stigning i antallet af danske gæster til Tyskland. I årets første seks måneder var den 4,8 pct.