Cimber-chef: Vi har fundet melodien med Jyllands-Posten

Efter gårsdagens opsigtsvækkende artikel i Jyllans-Posten, hvor avisen skrev at ’store rejsebureuer’ havde lukket for salget af Cimber-billetter på grund af konkursfrygt, kommenterede flyselskabets direktør artiklen overfor Stand By med bl.a. bemærkningen, at ’den pågældende journalist er helt uden for pædagogisk rækkevidde’.

 

Onsdag eftermiddag var Jørgen Nielsen imidlertid i telefonisk kontakt med artiklens forfatter, og Jørgen Nielsen bekræfter nu, at man fra Cimber Sterlings side kunne have valgt et andet sprogbrug:

 

”Vi har røget en fredspibe, og jeg vil gerne medvirke til at holde en bedre tone fremover. Vi har ikke været flinke nok til at ringe tilbage til journalisten, og jeg indrømmer, at min bemærkning om den pædagogiske rækkevidde nok mest var en ’finke af fadet’”, siger Jørgen Nielsen.

 

”Nu er vores aktiesalg gennemført med succes, og så må vi se fremad. Så der er ikke nogen ’bad feelings’ mod Jyllands-Posten eller nogen anden avis, slutter Cimber-direktøren

 

Cimber Sterling offentliggjorde i går, via Fondsbørsens pressetjeneste, at man har modtaget tegningsordrer for samtlige nye aktier, i alt 27,5 mio. stk. Prisen på aktierne bliver mellem 10 og 13 kr. pr. stk. Den endelige afregningspris bliver offentliggjort på mandag.

Skrevet af Christian Peschardt