Cimber lukker til foråret og opsiger alle ansatte

OY-RJK-Front-SideSAS har opsagt aftalen med Cimber fra april næste år. Derfor stopper alle aktiviteter i flyselskabet, og de 130 ansatte modtager i dag og i morgen deres opsigelser. ”Vi vil gerne udvise rettidig omhu med afviklingen,” siger Jørgen Nielsen.

”SAS har ikke ønsket at forlænge vores nuværende aftale om fire CRJ200 fly fra april næste år, og dermed skrider grundlaget for Cimbers fortsatte eksistens. Det er jeg utroligt ked af, men vi har efter nøje overvejelser besluttet at tage den værst mulige konsekvens, nemlig at lukke helt ned fra april,” siger direktør og medejer Jørgen Nielsen til standby.dk

”Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få nye aftaler i hus inden det er for sent. Lykkes det ikke, vil vi udvise rettidig omhu i vores bestræbelser på at lave en kontrolleret nedlukning og undgå konkurs for Cimber A/S. Vi har kontrakter, som dækker frem til og med de første tre måneder i 2015.”

”Nu håber vi på bred opbakning, så vi i det mindste kan flyve vore kontrakter færdig for vore kunder,” tilføjer han.

Samtlige 130 medarbejdere er opsagt fra april, det gælder også direktionen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.