Bygningen med Comwell Korsør bliver fra årsskiftet overtaget af fagforeningen 3F, hvorefter Comwell stopper med at drive konferencehotellet. Pressefoto: Comwell Hotels.

Comwell-hotel overtages af fagforening

Ejeren af bygningen med Comwell Korsør har solgt ejendommen til fagforeningen 3F. Comwell indstiller driften af konferencehotellet ved årets udgang. Den danske kæde har andet hotel ved Korsør.

I/S Tårnborg Parkhotel af 17 marts 1998, der ejer ejendommen hvorfra danske Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har solgt bygningerne. Derfor stopper kæden ved årets udgang med at drive hotellet.

Ved Korsør er Comwell medejer af konferencehotellet Klarskovgaard, der genåbner den 6. maj. Klarskovgaard har 105 hotelværelser, ni konferencelokaler og 24 mødelokaler, mens Comwell Korsør har 134 værelser og 30 mødelokaler.

Ejeren af ejendommen med Comwell Korsør har netop oplyst til Comwell, at man har solgt bygningen til fagforeningen 3F, der vil bruge den som intern kursusejendom.

3F overtager ejendommen per 1. januar 2022, hvilket betyder, at med udgangen af december stopper Comwell med at drive hotelaktivitet fra ejendommen.

Har drevet konferencehotellet i ti år
I en pressemeddelelse fra Comwell, siger koncernchef Peter Schelde: ”Vi har været utrolig glade for at drive Comwell Korsør de seneste ti år, og jeg synes, at vi har fået skabt nogle rigtig gode resultater og tiltag sammen med organisationen. Derfor er det med en vis portion vemod, at vi skal stoppe med at drive hotelaktivitet i ejendommen.

Heldigvis er det ikke et farvel til Korsør, da vi fortsat driver Comwell Klarskovgaard ved Korsør. Vi er i øjeblikket ved at kigge på, hvordan forretningskonceptet fremadrettet skal være her, og vi forventer blandt andet, at der skal være åbent om sommeren, hvilket ikke har været tilfældet tidligere,” siger Peter Schelde og tilføjer, at Comwell-kunderne ikke kommer til at mærke det forestående salg.

Mikkel Kroustrup, der er direktør for både Comwell Korsør og Klarskovgaard, siger i pressemeddelelsen: ”Jeg tror på, at Klarskovgaards unikke placering midt i skoven med udsigt til vandet vil appellere til rigtig mange møde- og hotelgæster oven på en lang tid med corona, hvor naturen er kommet til at spille en større rolle i vores hverdag.”

Åbnede største hotel i januar
Comwell mistede sidst et hotel ved udgangen af 2018, hvor man ikke kunne blive enige med ejeren af bygningen med daværende Comwell Sønderborg.

Indtil årets udgang har Comwell 16 hoteller i Danmark, to i Sverige samt Odeon i Odense og Centralværkstedet i Aarhus.

I januar i år åbnede Comwells koncernens største hotel, Portside i Københavns Nordhavn, med 484 værelser. Portside er også kædens første hotel i København. Comwell-koncernen har i dag 2.855 værelser og 430 møde- og konferencelokaler. Koncernen beskæftiger 758 medarbejdere – heraf 130 elever.

Relaterede artikler:

Hotelkæde: Der er begyndt at komme lidt optimisme

Dansk hotelkæde åbnede første hotel i København

Comwell opgiver hotel i Sønderborg