Comwell får første hotel i København

HOTELLER: For over en halv milliard kroner vil Comwell opføre sit første hotel i København med 493 værelser og 18 mødelokaler. Det åbner i 2020.

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab, Keva, går sammen om at bygge et nyt Comwell-hotel i Nordhavnen i København.

Den samlede værdi af hotellet bliver over 500 mio. kr.  Hotellet får 493 værelser af forskellig størrelse samt 18 konference- og møderum. Hotellet forventes at skabe 150 nye arbejdspladser.

Hotellet er Comwells første i eget regi i den danske hovedstad, og indtoget i København sker som led i en overordnet strategi for Comwell om at ekspandere antallet af værelser i de største danske byer.

“Nordhavn-området får i 2020 en metrostation og 800 meter til den nye krydstogtterminal, jeg har store forventninger til vores hotel i hovedstaden, som både vil kunne tiltrække forretningsgæster og turister,” siger koncernchef Peter Schelde fra Comwell.

Hotellet i Nordhavnen opføres på Trælastholmen. Kvarteret har vand til tre sider og udsigt til Øresund.

Alle hotellets offentlige funktioner er i stueplan, hvor restaurant og bar har udsigt og adgang til kanalen foran hotellet.

Langs Trælastholmens eksisterende kajkanter kommer promenader og adgang til vandet via brygger, trapper og ramper.

Relaterede artikler:

Comwell øger miljøfokus
Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien

Uregerlige unge generer hotel