Comwell får første hotel i København

HOTELLER: For over en halv milliard kroner vil Comwell opføre sit første hotel i København med 493 værelser og 18 mødelokaler. Det åbner i 2020.

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab, Keva, går sammen om at bygge et nyt Comwell-hotel i Nordhavnen i København.

Den samlede værdi af hotellet bliver over 500 mio. kr.  Hotellet får 493 værelser af forskellig størrelse samt 18 konference- og møderum. Hotellet forventes at skabe 150 nye arbejdspladser.

Hotellet er Comwells første i eget regi i den danske hovedstad, og indtoget i København sker som led i en overordnet strategi for Comwell om at ekspandere antallet af værelser i de største danske byer.

“Nordhavn-området får i 2020 en metrostation og 800 meter til den nye krydstogtterminal, jeg har store forventninger til vores hotel i hovedstaden, som både vil kunne tiltrække forretningsgæster og turister,” siger koncernchef Peter Schelde fra Comwell.

Hotellet i Nordhavnen opføres på Trælastholmen. Kvarteret har vand til tre sider og udsigt til Øresund.

Alle hotellets offentlige funktioner er i stueplan, hvor restaurant og bar har udsigt og adgang til kanalen foran hotellet.

Langs Trælastholmens eksisterende kajkanter kommer promenader og adgang til vandet via brygger, trapper og ramper.

Relaterede artikler:

Comwell øger miljøfokus
Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien

Uregerlige unge generer hotel

x

Læs Også

Dansk hotelkæde åbner næste år ved Stockholm

Kontorbygning konverteres til hotel med 152 værelser. Dansk hotelkæde har store vækstplaner.

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Zleep Hotels forventer at øge fra de nuværende 870 værelser til 1.880 i 2019, og året efter skal målet på 20 hoteller i drift være indenfor rækkevidde.

Massakre får hoteller til at skifte politik

Efter massakren i Las Vegas har flere amerikanske hoteller ændret teksten på skiltet "Vil Ikke forstyrres.” Også danske hoteller er opmærksomme på problematikken.

Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget - helt uden beregning.

Nye værter på Sandkaas Badehotel

Ejerne af Sandkaas Badehotel, Helen og Philip Marker, har skrevet kontrakt med to erfarne bornholmere om at overtage værtsrollen på Sandkaas Badehotel fra og med sæson 2018.

Millennials blærer sig med hotelvalg

TURISME: Når generationen af Millennials rejser på ferie, står blær og pral på sociale medier højt på dagsordenen, viser undersøgelse fra Hotels.com.