Comwell får første hotel i København

HOTELLER: For over en halv milliard kroner vil Comwell opføre sit første hotel i København med 493 værelser og 18 mødelokaler. Det åbner i 2020.

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab, Keva, går sammen om at bygge et nyt Comwell-hotel i Nordhavnen i København.

Den samlede værdi af hotellet bliver over 500 mio. kr.  Hotellet får 493 værelser af forskellig størrelse samt 18 konference- og møderum. Hotellet forventes at skabe 150 nye arbejdspladser.

Hotellet er Comwells første i eget regi i den danske hovedstad, og indtoget i København sker som led i en overordnet strategi for Comwell om at ekspandere antallet af værelser i de største danske byer.

“Nordhavn-området får i 2020 en metrostation og 800 meter til den nye krydstogtterminal, jeg har store forventninger til vores hotel i hovedstaden, som både vil kunne tiltrække forretningsgæster og turister,” siger koncernchef Peter Schelde fra Comwell.

Hotellet i Nordhavnen opføres på Trælastholmen. Kvarteret har vand til tre sider og udsigt til Øresund.

Alle hotellets offentlige funktioner er i stueplan, hvor restaurant og bar har udsigt og adgang til kanalen foran hotellet.

Langs Trælastholmens eksisterende kajkanter kommer promenader og adgang til vandet via brygger, trapper og ramper.

Relaterede artikler:

Comwell øger miljøfokus
Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien

Uregerlige unge generer hotel

x

Læs Også

Dansk firma bag ny Marriott-hotel i Norge

Det danske hoteldriftsselskab Core Hospitality skal stå for driften af kommende Marriott-hotel i Bergen – Core åbner selv et tilsvarende hotel i København næste år.

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Boutique hotelkæden Brøchner Hotels går i strategisk samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau omkring femstjernede Hotel Herman K, der åbner i København til juni.

Kendt kæde af boutiquehoteller atter i Skandinavien

For 10. år i træk er amerikanske Kimpton Hotels i disse dage på årligt salgsbesøg i København, Stockholm og Oslo. Kæden er på vej med sit andet europæiske hotel – og har også kig på Skandinavien.

Storaktionær vil væk fra Hilton

Den største aktionær i Hilton mangler mange milliarder for at kunne betale kommende gældsposter og vil derfor sælge sine 26 procent af Hilton Worldwide Holdings.

Nyt hotel ved Københavns Lufthavn

Danmarks største hotelkæde åbner i 2021 nyt hotel med 357 værelser ved Københavns Lufthavn. I alt har kæden fem nye danske hotelprojekter på vej med over 2.000 værelser.

København er måske billigere end Stockholm

Nu er det hverdag igen, og i begge byer var hotelpriserne i bund i selve påsken, men også her så det ud til at være billigst i København. Booking.com giver en pejling, der overrasker.