Comwell får første hotel i København

HOTELLER: For over en halv milliard kroner vil Comwell opføre sit første hotel i København med 493 værelser og 18 mødelokaler. Det åbner i 2020.

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab, Keva, går sammen om at bygge et nyt Comwell-hotel i Nordhavnen i København.

Den samlede værdi af hotellet bliver over 500 mio. kr.  Hotellet får 493 værelser af forskellig størrelse samt 18 konference- og møderum. Hotellet forventes at skabe 150 nye arbejdspladser.

Hotellet er Comwells første i eget regi i den danske hovedstad, og indtoget i København sker som led i en overordnet strategi for Comwell om at ekspandere antallet af værelser i de største danske byer.

“Nordhavn-området får i 2020 en metrostation og 800 meter til den nye krydstogtterminal, jeg har store forventninger til vores hotel i hovedstaden, som både vil kunne tiltrække forretningsgæster og turister,” siger koncernchef Peter Schelde fra Comwell.

Hotellet i Nordhavnen opføres på Trælastholmen. Kvarteret har vand til tre sider og udsigt til Øresund.

Alle hotellets offentlige funktioner er i stueplan, hvor restaurant og bar har udsigt og adgang til kanalen foran hotellet.

Langs Trælastholmens eksisterende kajkanter kommer promenader og adgang til vandet via brygger, trapper og ramper.

Relaterede artikler:

Comwell øger miljøfokus
Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien

Uregerlige unge generer hotel

x

Læs Også

EU stiller nye krav til Airbnb

EU-Kommissionen har givet Airbnb til udgangen af august til at svare på nye forbrugerklager over vildledende forretningsmetoder. Horesta tilfreds med skærpet EU-holdning.

Kæde af luksushoteller bliver lidt større

Small Luxury Hotels of the World har den sidste måneds tid fået nye medlemmer i England, Frankrig, Kina og USA af den eksklusive klub. Der er kun to SLH-hoteller i Danmark.

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Den danske lavpriskæde Zleep skal have nyt hotel med nyt koncept med hotellejligheder. Hotellet med 112 værelser åbner i 2020. Kæden har netop ansat salgsdirektør.

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

Hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

Svenske hoteller tiltrækker ikke nok nye ansatte. Nyt samarbejde mellem Nordic Choice Hotels og uddannelsesinstitution skal i Sverige med jobgaranti afhjælpe noget af den akutte mangel.

Kendt hotel blev større

”Lavprisselskaberne fra Aalborg Lufthavn er blandt vores største konkurrenter,” siger direktøren for berømte Ruths Hotel i Gammel Skagen, der netop har fået seks nye værelser.