Continental taber penge

Selskabet har tidligere skåret 500 indenfor reservation og 700 fra kabinen. Samtidig øger man betalingen for check-in af bagage og telefon-reservationer.

 

Samtidig med at Continental taber penge kan to andre af de store amerikanske flyselskaber melde om et mindre overskud. Hos United blev det til 28 mio. USD. Ifølge selskabet skyldtes det blandt andet heldig brændstof-hedging, og så var der en række mindre engangs-indtægter. United regner med at skære sin kapacitet i resten af året med syv pct.

 

Southwest Airlines kunne også i det seneste kvartal vise en positiv bundlinie. Den blev på 54 mio. USD. Men i samme periode sidste år lå overskuddet på ikke mindre end 321 mio. USD.

 

Skrevet af Klaus Givskov

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.