Copenhagen Card bliver digitalt

Et bedre digitalt overblik og få klik i app-store skal gøre det nemmere for turister at opleve København – for eksempel ved at kunne få WoCo’s Copenhagen Card direkte på mobilen.

Copenhagen Card, som Wonderful Copenhagen har stået bag siden 1984, findes nu også i en digital udgave. Det giver gratis adgang til knap 90 museer og attraktioner i hovedstadsområdet samt gratis offentlig transport med bus, metro og toget. Herunder til og fra København og Københavns Lufthavn.

Sidste år havde alle de deltagende attraktioner, blandt andet to af hovedstadens største, Tivoli og Zoo, i alt 1,2 millioner besøg fra indehavere af Copenhagen Card. Det var en stigning på næsten 25 procent i antal besøg i forhold til året før, oplyser Wonderful Copenhagen.

Og nu er det blevet nemmere at købe turistpasset. For nu findes Copenhagen Card nemlig også digitalt som app til mobilen. Det sker som led i en strategi hos Wonderful Copenhagen om at skabe øget mobilitet og høj tilfredshed blandt besøgende i hovedstaden:

”Nemhed er et nøgleord for Copenhagen Card, for det primære formål er at gøre det så let som muligt for turister at opleve og komme til og fra de mange attraktioner i og uden for hovedstadsområdet. Og nu gør vi det mere bekvemt, fordi man kan hente kortet ned på mobilen når og hvor som helst, og planlægge sine besøg i forvejen,” siger Tine Kastrup-Misir, kommunikations- og marketingdirektør i WoCo, og tilføjer:

”Med ’geo mapping’ kan man hurtigt spotte, hvor man er, og hvilke oplevelser der ligger i nærheden. Vi har med kortet godt fat i hovedstadens turister, fordi de virkelig mærker, at de får ’value for money’, samtidigt med at kortet gør deres ophold nemmere. Den følelse håber vi at forstærke når kortet nu også findes digitalt.”

Fortsat fysisk kort
Det fysiske Copenhagen Card-kort vil fortsat findes til kunder, der foretrækker den løsning, og kan fortsat købes i en lang række salgssteder i og uden for København.

Selve Copenhagen Card findes i fire versioner gældende i henholdsvis 24, 48, 72 og 120 timer – og i to versioner, til henholdsvis voksne og børn. Priserne for voksne svinger fra 399 til 989 kroner, afhængig af længden på kortets gyldighed. Børn mellem 10 og 15 år betaler det halve.

Relaterede artikler:

Københavns turister kan købe nyt fordelskort

Wonderful Copenhagen får det grønne stempel

Kampagner for København efter 1. plads hos Lonely Planet